NOKİA 5800 Xpressmusic Hafıza Kartı Şifre Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

harun12345

harun12345

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 5800 Xpressmusic Hafıza Kartı Şifre Sorunu
Benin Nokia 5800'ım sorun çıkarmaya başlamıştı ve soft format attım.İlk başta her şey çok iyiydi ancak telefonu açıp kapadığımda olanlar oldu.Telefon hafıza kartı şifresi sormaya başladı.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.Hiç değilse bu şifreyi kıramaz mıyım?:vur

rapman

rapman

Üye
benim duyduğum bir yöntem vardı ama IMEI numarası vermek gerekiyordu bi siteye.sağlam iş değildi...

harun12345

harun12345

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gibi sağlam iş değil ama ilgilendiğin için saol arkadaşım.

vB Master

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de var yokmu bu problemin bir çözümü, hem nasıl bir saçmalık ya format atıyorsun telefon kafasına göre şifre koyuyor hafıza kartına ve açılmıyor, +(forumda verilen bir konuda c nin içerisinde system klasörüne girin ordaki bir dosyayı açın içerisinde yazıyor şifreniz diyor fakat ben ne sistem klasörünü nede o dosyayı göremiyorum) yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

bodos1903

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşlar bnde system dosyasını falan bulamadım baya ugraş gösterdım ama sonuc =0 ne yazıkkkı

vB Master

Üye
arkadaşlar mecburen kartı formatladım ve problem düzeldi. kart şifreli olduğundan sanırım pc görmüyordu telefon ile biçimlendirmeyi denedim şifre istemeden direk formatlandı.

dely1shey

Üye
aynı sorun bendede var kartta format nasıl atıyorsun arkadasım

alptekinenes

Üye
arkadaşlar bu ne kadar sıkınıtılı bi durum ne var ne yok tek şifreye bakıyor :/ bunun elbet bir çözüm yolu olmalı diye düşünüyorum... bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşssın ben de araştırıyorum çözersem paylaşacağım!

harun12345

harun12345

Üye
    Konu Sahibi
Artık yüklediğim her programdan tutun da çektiğim her fotoğrafın yedeğini almaya karar verdim böyle giderse.Birde bu olay V40 güncellemesinde daha çok meydana geliyormuş(?)bug olsa gerek.:allalla:

omerynd

omerynd

Üye
arkadaşlar bana sorarsanız format atıyorken sıra şöyle olmalı. Önce tel pc ye bağlanıp biçimlendirilir. Sonra çıkarılıp telefondan birkez daha biçimlendirilir sonra telefona format atılır. Çünkü bir keresinde direk telefona takiliylen biçimlendirdim. Boş görünüyordu tele format attım uygulamaları bir açtım bazı programlar duruyor. Önce pc ile biçimlendirin. Ayrıca pc de ntfs ile biçimlendirirseniz telefonda kart şifreli diyor ve çalıştırmıyor. Bu durumda telefonda tekrar biçimlendirilmesi gerekiyor. Kendi deneyimlerim sonucu buldum bunları umarım sizinde işinize yarar...

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
çözüm şu arklar h.k. Pc ye takın ve biçimlendirin sorun hallolur bnde olmstu yazayım dedim

xaier313152

xaier313152

Üye
bu drmda hafza kartı ktli oluyo pcden biçimlndirlmz ama telden biçimlndirebiliyosn tabi her şey gidio ama şifreyi bnde arıyorm iki aydr yklşk 60 oyn 200 foto ve 500 kdr mzk vardı ama hpsi gtti :ağlarım::ağlarım::off:

SilentOne

SilentOne

Üye
pc programı şifre kırıyor adını unuttum zamınında kullandqam ama 2 gün de buluyor

akreperay

Üye
hepsi boş bunların fasa fiso format atmadan olmuyor işte milleti boşuna ne oyalıyorsunuz.

whitefighter

Üye
yok arkadaşlar. sorun hiç bi şekilde çözülmedi. formatın da biçimlendirmeninde her türlüsünü denedim ama hafıza kartının şifresi hala duruyor. açılmada bi problem yok kendi telefonumda ve bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor ama başka bir tele taktığımda şifre istiyor ve ben şifreyi bilmiyorum. sıkıcı bi durum. çözen olursa paylaşsın büyük hit alacağına eminim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
offf be seninki daha kotuymuşş

queit_demon

Üye
arkadaslar cözumu bende ..
teli actıktan sonra dosyalar dan karta tel uzerınde ıken format atın yanı bıcımendırın sıfre ortadan kalkıyor..

kerriimm

Üye
bende şifremi unuttum,bir türlü açamadım.bir yol bilen yardımcı olsun,

yarox

yarox

Üye
Hafıza kartını biçimlendirin şifre kalkıyor

maif

Üye
Değerli arkadaşlar,
NOKIA 5800 XM icin;
Şifre kırıcılar, formatlar hic uğraşmayın guvenlik menusunden uzaktan telefon kilitleme ekranı ile telefonunuzu once kilitleyin.
Daha sonra kilidi acın, hafıza kartı şifre kaldır ekranına gelin.
Telefon kilitleme mesaj metninizi ne yazmışsanız girin.
İşte bu kadar.
Bizzat uygulama yapmak sureti ile sonuca ulaştım.