...handy cafe... Yardım eli lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
...handy cafe... Yardım eli lütfen...
arkadaşlar internet cafe de handycafe güvenlik duvarı var ve bloke ediyor bazı sayfaları.. Bu engeli aşmanın yolu var mi.. Lütfen yardım..

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yahu bir yardım eden..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sakıncalı bir durum engeli aşmak bir yana aşarsında uyarı her türlü ana makinaya gidiyor.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
Sakıncalı bir durum engeli aşmak bir yana aşarsında uyarı her türlü ana makinaya gidiyor.

Yani hiç şansımız yok mu o engeli asmanin... Bir yol muhakkak olmalı yani.. Bir program ile dns ile felan yada proxy.. Yok mu böyle birsey..

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
piyasa da bir sürü program var ultrasurf gibi hot spield gibi onlar ise yarar mi acaba.. Var mi deneyen..

typerr1982

typerr1982

Üye
handy cafe kurduğunda otomatik ekliyo sisteme yasak siteleri istersen daha sonradan sende daha fazla manuel olarak ekleyebiliyosun kaldırma işlemi için ise sen server cihazdamısın yoksa client mi onu söylermisin ve yöneticinin kullanıcı adı ve şifresi mevcutmu elinde

typerr1982

typerr1982

Üye
handy cafe kurduğunda otomatik ekliyo sisteme yasak siteleri istersen daha sonradan sende daha fazla manuel olarak ekleyebiliyosun kaldırma işlemi için ise sen server cihazdamısın yoksa client mi onu söylermisin ve yöneticinin kullanıcı adı ve şifre mevcutmu elinde

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
handy cafe kurduğunda otomatik ekliyo sisteme yasak siteleri istersen daha sonradan sende daha fazla manuel olarak ekleyebiliyosun kaldırma işlemi için ise sen server cihazdamısın yoksa client mi onu söylermisin ve yöneticinin kullanıcı adı ve şifre mevcutmu elinde

Ana bilgisayarda değilim dostum normal ana bilgisayara bağlı bilgisayarlardayim.. Peki bana yardım edebilir misin senin elinde mevcutmuş şifreler.. En azından özgür özgür girelim internete..

----------Eklendi @ 15:22:40 ---------- Yazıldı @ 13:53:31 ----------

pardon ben yanlış anladım.. Yok şu an elimde yönetici şifresi.. Ben şifreyi bulmayı veya başka bir yol ile o handy cafe engelini aşmak istiyorum...

typerr1982

typerr1982

Üye
Ares programını kurun onun da internet tarayıcısı var. Dolayısıyla rahat bir şekilde gezmeniz gerekir internet sayfalarında

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum bir araştırayım onu sağolasin..

----------Eklendi @ 17:41:49 ---------- Yazıldı @ 17:40:57 ----------

hiçbir engel olmadan istediğim her siteye(tüm sitelere herşey dahil) girebilir mi bu program ile..

----------Eklendi @ 17:49:01 ---------- Yazıldı @ 17:41:49 ----------

ares e müzik video paylaşım programı diyor..

typerr1982

typerr1982

Üye
ares müzik ve paylaşım programı ama kendi içerisinde barındırdığı bir internet tarayıcısıda mevcut

Takipçi Satın Al

Üst Alt