5800 3G sorunum var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
5800 3G sorunum var..
3g abonesi olan bir kişiyi görüntülü konuşmak için aradığımda hemde kapanıyor arama.. Ve ekrana dahili kullanıcı grubunu kontrol edin diyor.. Ne yapmam gerekiyor..

benonur2000

benonur2000

Üye
1- Bulunduğunuz yerde 3g varmı
2- karşı tarafın bulunduğu yerde 3g varmı
3- yanınızda olan biriyle deneyiniz telefonda sorun olup olmadığı anlaşılır

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini uyguladım.. Burada 3g var.. Arkadaşim yanımda o da n73 onda da 3g yazıyor.. Şimdi aradım ama yine aynı uyarıyı aldım kapandı arama..

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
n73 ten arkadaş beni aradı hemen cikti video aramasi diye.. Ama ben arayınca hata veriyor nedir bunun çözümü.. 5800 kullananlar ve fikri olanlar yok mu..

benonur2000

benonur2000

Üye
o Zaman sorun telefonda ama acaba ayarlarla çözülebilir mi? 5800 kullanan arkadaşlar bir el atın konuya

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar bekliyorum..

ecel54

ecel54

Üye
kilit kodunu değiştirdiğin bolümde dahili kullanıcı grubunu varsayılan yap belkı olur. Olmazsa kapalı yap :)

asigsasi

asigsasi

Üye
hattında tl varmı

asigsasi

asigsasi

Üye
hediye tl de yoksa görüşemezsin

asigsasi

asigsasi

Üye
bedava nasıl aramayı düşünüyorsun

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
genelde kontor olmayınca arama sırasında kontor yükleyin diyor.. Mesela sesli arama yapınca kontor yükle diyor videolu arama yapınca dahili kullanıcı grubu diyor.. Yani videolu arama da da kontor yükleyin demesi gerekmez miydi.. Ben öyle düşündüm ama belki de kontor olmadığı içindir..

asigsasi

asigsasi

Üye
2 aramada aynı sen tl yükle bi dene

5800_xpress_M

Üye
Şebeke ayarlarındl şebeke modu çift mod mu gsm mi ? Bildiğim kadarıyla gsm olunca 3g çalışmıyordu orayı bi kontrol et istersen çift mod yapmayı dene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt