F.Bahçe'nin 11'i belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
F.Bahçe'nin 11'i belli oldu
GALATASARAY-FENERBAHÇE
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Fırat Aydınus

SAAT: 19.30
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Kazım, Ayhan, Melo, Selçuk, Riera, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bilica, Yobo, Ziegler, Emre, Selçuk, Alex, Cristian, Caner, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

YİNE Mİ SELÇUK ...:@:@:@

greenmile

greenmile

Üye
kim oynasın abi selçuk yerine nedir bu öfke:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Selçukdan nefret ediyorum be dostum .! Her maç kanser ediyor beni ... Yemin ediyorum beni koysunlar o sahaya , en kötü onun kadar oynarım ... Yıllardır Deniz dedik , Ümit Özat dedik , şükürler olsun kurtulduk onlardan ... Bir Selçuk efendi kaldı ..!
Gittiği gün kurban keseceğim ...

Bilica bu maçta ne yapacak acaba ? Abicim adam kafadan sorunlu , ne yapacağını bilemiyoruz ki ... Elmader ve Baros gibi iki çirkef oyuncuya karşı gaza gelmese bari ... Yoksa canımızı yakar , şimdiden söyliyeyim ...

greenmile

greenmile

Üye
Selçukdan nefret ediyorum be dostum .! Her maç kanser ediyor beni ... Yemin ediyorum beni koysunlar o sahaya , en kötü onun kadar oynarım ... Yıllardır Deniz dedik , Ümit Özat dedik , şükürler olsun kurtulduk onlardan ... Bir Selçuk efendi kaldı ..!
Gittiği gün kurban keseceğim ...

Bilica bu maçta ne yapacak acaba ? Abicim adam kafadan sorunlu , ne yapacağını bilemiyoruz ki ... Elmader ve Baros gibi iki çirkef oyuncuya karşı gaza gelmese bari ... Yoksa canımızı yakar , şimdiden söyliyeyim ...

bekir yada bilicaydı zaten.bekir sakat olmasa o oynayacaktı ve stochla başlardı.Ama yabancı sınırlaması bel büküyor.Merak etme bilica falan götüreceğiz bu maçı:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ben maç moduna geçiyorum artık ... Devre arasında uğrarım yine ...:)
Hadi eyvallah ...

Şansın bol , vurduğun gol olsun FENERBAHÇEM ...
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ben maç moduna geçiyorum artık ... Devre arasında uğrarım yine ...:)
Hadi eyvallah ...

:oke:

vurdugunu hiç göremedikki :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt