nokia lumia 800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 800
bu konuyu cep telefonları genele acmıstım cıhaz nasıl diye almayi dusunuyorum ama hep kotulediler sizcede olemi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kötüleyene söyle elinde bundan varsa n8 ile ben takas ederim:)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu genele bakarsan gorur sun uygulama yonunden kotu telefon ıse yaramaz parana yazık hep bole

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayır kötü değil.ancak wp7 nin gelişmeye ihtiyacı var.biraz daha bekle derim.mesela ön kamera yok.ram cimri(512MB).biraz sabır..

SilentOne

SilentOne

Üye
daha wp7 için çok vakit var soyle 1 yıldaha bekle :D

pRime.

pRime.

Üye
ben yine tavsiye etmiyorum, video izleyebilmek için zune ile illa çevirmen lazım 3g ile görüntülü görüşmeyi desteklemiyor yazılım, aşırı kapalı bir sistem, hızlı gözükebilir ama buna 1500-1700 tl vereceğinize (mart-nisan'da gelecek türkiye'ye) yurt dışından iphone 4s alın hem çok daha güçlü, daha hızlı bir telefon kullanırsınız hem sürekli güncellenirsiniz hem de paranıza yazık olmaz.

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
ya bende c5-03 varda 4 ay oldu alali sıkıldım uygulama ve hız bakımından telefon almak ıstiyorum ama nokıadan şaşmam

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
o zaman bence n9 al(çıkınca) :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
Esendağlı

Esendağlı

Üye
hayır kötü değil.ancak wp7 nin gelişmeye ihtiyacı var.biraz daha bekle derim.mesela ön kamera yok.ram cimri(512MB).biraz sabır..
Sanki S^3 hazır da,tamam N8 gerçekten güzel cihaz ama symbian ın etrafında pervane olmaya gerek yok artık,vp7 var meego var,şahsen ben şans denemekten yanayım

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Quaresma53

Quaresma53

Üye
wp7 biraz tereddüt ama yinede çok iyi bir telefon araştırdığım kadarıyla

pRime.

pRime.

Üye
Oyun uygulama için alacaksanız en azından 701'e bakın. Uygulamalar, internet vs. olarak tatmin edecektir.

SilentOne

SilentOne

Üye
701 de 1000tl küsür hacı :D

mesut1979

Üye
slm,bence almaya deger suan hizla gelismekte olan bir sistem oyun program gün güne artiyor ,acikca sunu söyleyim telefon kullanim hizi ve internet hizi bizim symbiana 10 ceker.

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
para onemli degil 1500u asmasında

pRime.

pRime.

Üye
...

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
android android dediler askadasların birinde lg 3d var birinde htc var ilk aldıklarında cok hızlıydı hayran kaldım dedim bende alıcam aradan 1 kac ay gecti cok kasmaya basladılar menuye girmek bile zulum sogudum c5-03 um bile daha hızlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt