7 Aralık 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
LK KALESİ düştü!
Karanlık kapı çalıyor! ... Biz hala uyku!? Nihai geri sayım devam ediyor. Biz hala, aksi takdirde yeniden doğmuş olacak "kozmosun kardeşler" karanlığı yenmek için güç var.Son mum ölüyor. Sadece ışıklı olanlar, son bir sır anlayacaksınız!
_ V _ _ t _ _ s _ _ _ _ _ m

f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _

30 gün + 23h: 55m: 15s
iyice işkillenmeye başladım ha...

çok tuhaf.

Revengeful

Emekli Yönetici

kolonza

Üye
ekranın en üstünde first le başlayan bişey yazıyo anlamı ilk kalesi düştü diyo ne demek acaba

mstf_l

mstf_l

Üye
bizim evin ordan bi yuvarlak sey gecti lan

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Biriniz testere filmin müzyini koysun iyi gider

kolonza

Üye
yazmış adm len bu ne :) açtınız mı onu

y n s c n

y n s c n

Üye
[h=1]FIRST CASTLE HAS FALLEN!Darkness is knocking the door!... We are still sleeping!? Final countdown is in progress. We still have the power to defeat the darkness, otherwise "brothers of the cosmos" will reborn. The last candle is dying. Only the illuminated ones will understand the last secret!_ v _ _ t _ _ s _ _ i _ _ _ mf _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _30 days + 23h : 55m : 15s[/h]
Gerçekten zorladı bu yazı beni.. ;Karanlık kapıyı çalıyor. Hala uyuyoruz ama biz.. Son sayım işliyor hala. Biz hala karanlığı yok etme gücüne sahibiz.. diğer türlü "kozmozun kardeşleri" tekrar doğacak. Son mum sönmeye başladı. Sadece aydınlanmış olanlar son gizemi anlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Burak
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ankarada hava baya kararık ve sisli hafif yağmur var.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
LK KALESİ düştü!
Karanlık kapı çalıyor! ... Biz hala uyku!? Nihai geri sayım devam ediyor. Biz hala, aksi takdirde yeniden doğmuş olacak "kozmosun kardeşler" karanlığı yenmek için güç var.Son mum ölüyor. Sadece ışıklı olanlar, son bir sır anlayacaksınız!

iyice işkillenmeye başladım ha...

decaal ecüş mecüş ile ilgili bişey zaten bilmediyimiz bişey deyil ki bu :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
İLK KALESİ düştü!
Karanlık kapı çalıyor! ... Biz hala uyku!? Nihai geri sayım devam ediyor. Biz hala, aksi takdirde yeniden doğmuş olacak "kozmosun kardeşler" karanlığı yenmek için güçvar.Son mum ölüyor. Sadece ışıklı olanlar, son bir sır anlayacaksınız!

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[video=youtube;hWaNoK3gN6M]http://www.youtube.com/watch?v=hWaNoK3gN6M&feature=related[/video]

dadad da da da atd :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Priory of Sion

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
[video=youtube;hWaNoK3gN6M]http://www.youtube.com/watch?v=hWaNoK3gN6M[/video]

kolonza

Üye
Bi cacık çıkmadı ben cıkıyorum forumdan bidahada girermiyim bilmiyorum.(HAKKINIZI HELAL EDİN)

anılbaran

anılbaran

Üye
:muha:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[video=youtube;hWaNoK3gN6M]http://www.youtube.com/watch?v=hWaNoK3gN6M&feature=related[/video]