3.5G Kayıplarda .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilecek varmı ? Telefondateknik sorun varmı acaba garantiye göndermeye gerek varmı ?

qsaw

qsaw

Üye
3g ye ihtiyacın var mı ? Ben daha hiç kullanamadım da :D

aydogdu_c7

Üye
telefon güç tasarrufu modunda olmasın :) şarj göstergesine bak içinde ay görünüyorsa telefon güç tasarrufundadır normal moda al bide öyle dene ayarlardan 3g yi

distakjo

distakjo

Üye
pardon beyler yanlış yere gitmiş mesaj. Telden giriyorum düzenleyemedim. Modlar görürse silmeleri rica olunur. Özür dilerim.

serhatoktar

serhatoktar

Üye
bende giremiyorum aveada sıkıntı var

kartal3x

kartal3x

Üye
benim de başıma geldi c6-01 de. servise gönderdim parça değiştirdiler sorun halledildi

keys1903

keys1903

Üye
evet benımde yoktu lazımda deıl gercı. Cıft moda aldm geldı 3.5g neye yarar¤sa

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle Bişi Var Bende 3.5g Var Bazen 3.5g Geliyor Fakat Şebeke Olmuyor Manisada Oturuyorum Acaba Aveadan Kaynaklanan Bir Durummu.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar durum tamamen şebeke operatörünün hizmet kalitesine bağlı. Arada sırada 3.5g kaybolur, bu normaldir ...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Normal şebekenin çektiği her yerde 3G - 3.5G şebekesi çekecek diye bir kaide yok. Yani bu tamamen operatörün hizmetiyle alakalı bir durum.

Aynı durum bende de oluyor bazen(Avea kullanıyorum), 3G şebekesinin çekmediği zamanlarda otomatik normal şebekeye alıyor.

Şebeke modlarında sadece 3G seçiliyse; şebekenin çekmediği durumlarda büyük ve kalın harflerle 3G yazar ama aktif değildir.

Şebeke modlarında çift mod seçiliyse; 3G şebekesinin çektiği yerlerde şebeke göstergesinin altında 3.5G yazar ve aktiftir.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar durum tamamen şebeke operatörünün hizmet kalitesine bağlı. Arada sırada 3.5g kaybolur, bu normaldir ...

Kafamdaki Tek Soru İşareti Benim C6-01 Avea Telefonumda 3.5g Şebekden Dolayı YOk Fakat Arkadaşımın c7 avea sınde var . Sadece Belirli Hatların Şebeke Problemlerinden Dolayı Olabilirmi ?

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Güncel.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Halla Gelmedi ? Bu Sorunu Yaşayan Başka Arkadaşlar Varmı

OzGuRKnowN

Üye
Ayarlar/Bağlantı/Yönetim Ayarları/Mobil Veri Veya Paket veri/Yüksek Hızlı Paket erişimi etkinmi kapalımı ?

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Evet Etkin 3.5g Yazısı Geliyor Fakat Şebeke Gelmiyor.

Etrafımdaki Telefon Kullanıcılarına Baktım C5-01 Kullanan Arkadaşımda UTMS' yaptım 3G Geliyor Ondada Ama Şebeke Yok .
Birde E72 Olan Arkadaşımda Denedim Aynı Şekilde Ondada Oluyor..

Fakat C7 Belle Olan Arkadaşımda 3.5g Olarak Çekiyor.

Kafam Çok Karıştı
:hmmm

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Güncel Sorun Devam Ediyor .

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Devam Ediyor C6-01 Kullanıcılarından Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Varmı ACaba ?

Screamore

Screamore

Üye
bende c6-01 kullanıcısıyım ve bendede aynı sorun var.turkcell kullancsym

enes_x

Üye
Bendede olmuştu turkcell müsteri hizmetlerini flan aradım yardımcı olamadılar Bende direk garantiye yolladım Şuanda hıcbır sorun yok

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Ya Teknik Bir Sorun Olduğunu Düşünmüyorum Çünkü Herkeste Aynı Anda O Sorun Oluşacak Değil Ya . :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt