iphone 5 cıkana kadar samsung iphone 5 ten daha ıyısını yapar zaten samsung yapmazsa htc yaparİphone 5 çıksın ben o zaman görücem Samsung Nexus'u![]()
iphone 5 cıkana kadar samsung iphone 5 ten daha ıyısını yapar zaten samsung yapmazsa htc yapar![]()
) Yapar tabıkı yapmak zorunada yapamazsa zaten Apple alır basını gıder.. Suan nasıl en ıyı smartphone ıphone 4S degılse 5 cıktıgındada ona gore rakıplerı cıkacaktır..isterse kağıt üstünde bencmarkda 95 e katlasın ben programları açınca karşıdaki apışıp kalıyormu işte beni ilgilendiren bu adam gibi yazılım çıkarınca bence karşılaştırsınlar iphone la çünkü 800mhz artı 512 ramle kafa tutuyor bu nasıl bir stabilliğe sahip olduğunun açık kanıtı bence . 800 mhz ye düşürüp 512 mb ramle yapsaya androidler o skoru.
)) şimdi nerelerde.O 800mhz dediğin işlemcin ipad2nin çift çekirdekli 1ghzlik işlemcisinin sınırlandırılmış hali. Birde kıyaslama yapılan cihazlar farklı yazılım ve farklı donanımlara sahip.
İos işletim sistemi neden fazla donanıma ihtiyaç duymuyor çünkü tam bir multitaska sahip değil ve flash playerda şirket kuralları gereği kullanmıyor yani bu yüzden sırtında fazla yükü olmayan bir sisteme az donanım.
Android işletim sistemi multi task widgetler ve adobe flash player ile geliyor yani sırtında fazladan yükü var bu yüzden fazladan donanıma ihtiyaç duyması gayet normal.
Android ile bir çok uygulamayı arka planda açık tutabilirsiniz . İlk satın aldığınızda andan itibaren pcye bağımlı kalmadan root yapmadan müzikler ,resimler vidiolar,oyunlar gibi birçok şeyi paylaşabilir ve değiştirebilirsiniz.
Şunu unutmayalaım yılların firması Apple daha yeni mobil platforma ayak atan Google büyük bir hız ile Apple rekabate girdi. Senelerin yadigarı Nokia ele alın)) şimdi nerelerde.
Bnde sgs2 kullanıyorum ve bu testlerde oldugu kadar kesinlikle ezik bi telefon değil. Bizzat iphone da kullandım sgs2.nin yanindan bile geçemez. Bizm flashimiz yeter gerisini söylemeye gerek bile yok
Kardes testlerde galaxy onde zaten ıphone degıl kı ne ezıklıgınden bahsedıyorsun onu anlamadım ?
Sgs2 4.sırada değil mi yoksa ben mi yanlış görüyorum ???
S2 pardon... ama sımdı ıphone 4 te S2'den ıyı bence.. Bı hata yok ama motorola ıcın aynı seyı soyleyemem tabıkı bı bılgım yok o telefon hakkında
Çok fenaa halde yanılıyorsun.Ben Samsung'un Iphone'dan daha iyi olabileceğini düşünmüyorum herhangi bir modelinde.