İlluminati.org Çökmüştür Bilginize...

Sponsorlu Bağlantılar

mnfk16

Üye
sizce peki bunca depremin illuminatiyle alakası olduğunu hiç düşündünüzmü. amerikadaki haarp projesinin sözde amacı çevreden ve doğadan elektrik elde etmek ama bir illuminati üyeswi olduğu düşünülen nikola teslanın projesinin devamı niteliğinde olan bir projedir bu. haarp adlı cihazın bütün etkileri bu yıllarda meydana gelen depremlerde görülmekte vede daha önceki depremlerde de görülmektedir. şu anki van ve ege depremlerinden de şüphe duyulmaktadır

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
sizce peki bunca depremin illuminatiyle alakası olduğunu hiç düşündünüzmü. amerikadaki haarp projesinin sözde amacı çevreden ve doğadan elektrik elde etmek ama bir illuminati üyeswi olduğu düşünülen nikola teslanın projesinin devamı niteliğinde olan bir projedir bu. haarp adlı cihazın bütün etkileri bu yıllarda meydana gelen depremlerde görülmekte vede daha önceki depremlerde de görülmektedir. şu anki van ve ege depremlerinden de şüphe duyulmaktadır

Yanlış biliyorsun güzel kardeşim. Söylediklerinin bir kısmında haklısın fakat H.A.A.R.P'ın otanik enerjisi yeryüzünün sallamaya yetmez. Bunu unutmayalım. Bu depremleri haarp oluşturamaz :oke: haarp hakkında biraz daha bilgi edinirsen eğer bunuda bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye

Yanlış biliyorsun güzel kardeşim. Söylediklerinin bir kısmında haklısın fakat H.A.A.R.P'ın otanik enerjisi yeryüzünün sallamaya yetmez. Bunu unutmayalım. Bu depremleri haarp oluşturamaz :oke: haarp hakkında biraz daha bilgi edinirsen eğer bunuda bilirsin.

ben haarp kıyamet teknolojisi diye bir kitap okudum, orada 99 istanbul depremini amerikanın haarp projesi dahilinde yaptıgı anlatılıyor.

aslında asıl amaç fay hattında biriken enerjiyi biyerden patlatarak fay hattının yükünü rahatlatmakmış.

ama işler çığırından çıkmış ve makinalar suyun altında patlamış. gerekli cihazlar patlayınca iş çıgrından çıkmış ve deprem meydana gelmiş.

amerikada bu işlem denenmiş ve büyük depremler önlenmiş. aynı şeyi gölcük depreminde denemek istemişler ama deprem meydana gelmiş.

hatta deprem üssünün askeriye olması çok kuşkuyla karşılanmıştı.

dönemin basbakanı olaydan bir haber, alel acele gazeticilerin sorusu karsısında "deprem pkk nın işi deniyor doğrumu sayın ecevit ?"

sorusuna "sanmıyorum arkadaşlar. olayı araştırıcaz." diyebilmiş ve amerikanın türkiyede haarp projesini denemesinde hiç haberi olmadığını söylemiştir.

yani bu deney gizli yapılmış, ancak işler çığırından çıkınca kimse bişey ögrenmesin diye, amerika tüm istanbulda ve kocaelinde elektriği telefonu kesmiş, ve marmara denizindeki patlayan makinaların parçalarını toplamış ve hemen kaçmıştır.

olayın ardından cumhurbaskanı açıklama yapmış, "gece ve sabah benimde elektiğim ve telefonum kesikti" demiş ve şüpheleri iyice arttırmıştır.

amerika bu olayın üzerine türkiyeden özür dilemiş, yaraları saracağız demiş, ve depremden iki gün sonra abd baskanı gölcük'e gelmiştir.

haarp kıyamet teknolojisi kitabını okursan orada çok daha fazla ayrıntı var benim aklımda kalanlar bunlardı.

mnfk16

Üye
burak katılıyorum arkadaşım

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
HAARP'ın yerkabuğunu hareket ettirebilecek gücü yoktur. Ben hala buna inanıyorum... Varsa güzel bi kaynak ver burak :)

• Beğen

Burak

Üye
HAARP'ın yerkabuğunu hareket ettirebilecek gücü yoktur. Ben hala buna inanıyorum... Varsa güzel bi kaynak ver burak :)

yunusum ismini verdiğim kitapda (haarp kıyamet teknolojisi) herşeyi apaçık anlatıyor.

bende var bu kitap okudum çok şey anlatıyor açıkçası. :)

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi

yunusum ismini verdiğim kitapda (haarp kıyamet teknolojisi) herşeyi apaçık anlatıyor.

bende var bu kitap okudum çok şey anlatıyor açıkçası. :)

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyizki bunuda :) Bana bu gücün olmadığını söyleyen kişi amerikadaki bi haberci.

• Beğen

Burak

Üye

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyizki bunuda :) Bana bu gücün olmadığını söyleyen kişi amerikadaki bi haberci.

aslında kitaptada bir nevi bundan söz ediyor. amerikada yapılan deneylerde, suni küçük depremler oluşturularak, büyük depremler önlenmiştir deniyor.

bunu yapmak için paralel faylar tercih ediliyormuş. istanbuldan doğuya uzanan fay hattı bu yüzden tercih edilmiş. haritada var bak.

tüm cihazlar denizaltılarla amerikadan istanbula kadar getirilmiş, herşey gizlilik içerisinde yürütülmüş, deney saat 03:00'da başlamış, bir dakika içerisinde herşey çığrından çıkmış, ve makinaların göstergeleri 5 i geçmiş ancak durdurulamamış.

depremin şiddeti 7.2 ye ulaştığında artık herşeyin geç oldugunu anlayan amerikalılar, suyun altındaki makinaların patlayışlarını şaşkın gözlerle izlemiş, ve şehrin yıkılışını seyretmişlerdir.

depremden 5 dk sonra şehirdeki (istanbul-kocaeli) elektrik ve telefonlar kesilmiş, kimse olay hakkında bilgi sahibi olmasın diye televizyon yayınları bile kesilmiştir. (evinde jeneratör olanlar tv ye bakabilir diye.)

deniz yüzeyindeki patlayan makina parcaları toplanmış, ve olay mahali terk edilmiştir. sonrasında özür dilenmiş, yardım edileceği söylenmiştir.

tüm bunlardan devlet yöneticileri (basbakan cumhurbaskanı) habersiz olmuştur.

hatta o anları yaşayan askerlerden birisi (abdli), bir türk subayının dur ihtarını duymuş, abd li subay tabancasıyla onu vurup denize attırdı demiştir.

bu açıklamayı yaptıktan sonra suikastla öldürülmüştür.

yani kimsenin olaydan haberi olmadan bu işlem gerçekleştirilmiş.

Necmati

Necmati

Üye
incilelerin sitesiydi dimi bu

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye

Uploaded with

enkazcı

Üye
çökmüş harbiden

OğuzcanAbi

Üye
7december.org/ geri sayım devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
yakup_281

yakup_281

Üye
december aralık mı?bide ne işe yarıyor o site

Revengeful

Emekli Yönetici
O sitenin illumunati.org ile alakası yok. Fakat genede normal bir site değil.

Bu da var mesela.

Astrosman

Astrosman

Üye
Yarın ortaya çıkar merak etmeyin

mstf_l

mstf_l

Üye
incinin falan degil site biz bisey yapmadık :ehe

yakup_281

yakup_281

Üye