vodafone internet kullanımı detaylı anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
vodafone internet kullanımı detaylı anlatım
merhaba arkadaşlar ben vodafone 4gb internete geçtim ama detaylı internet kullanımına baktım hiç bişi anlamadım geçrekten burada dikkat etmem kısım neres yani toplam benim kaç gb yaptıgımı nasıl öğreneceğim veya upload dowloand yaptıgımı v.s. yani bunların aban kısaca açıklarsanız gerçekten mutlu olurum birde bir çok basamaklı sayılar var bunlar nasıl hesapkanıyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bunu hesaplamayla uğraşacağına kalan paketi ogrensen daha mantıklı onuda googlea yazsan çıkar nasıl öğreneceğin ha böyle öğrenmek istiyorsan orda byte hakında onu 1024 e böl kaç kb kullandığını öğren bulduğunu 1024e tekrar böl mb bul bi daha 1024 e böl gb bul uzun iş anlayacağın

AHMED...

AHMED...

Üye
bencede uzun iş veri sayaç programları var di biraz araştır bulursun belki

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunun neresi zor anlamadım ben öğrenmek istediğim toplam ne kadar dowloand veya upload yaptığım şu gördüğünüz resimde yuamıyormu bu şimdi kimse anlamıyormu bundan :S

benonur2000

benonur2000

Üye
arkadaşlar bunun neresi zor anlamadım ben öğrenmek istediğim toplam ne kadar dowloand veya upload yaptığım şu gördüğünüz resimde yuamıyormu bu şimdi kimse anlamıyormu bundan :S
üstte ulaştığı kullanım var oradaki gprs değeri (2g ve 3g toplamı yani) kullandığınız veridir buradan hesaplayabilirsiniz sanırım 50 mb kullanmışsınız ortalama
1 Byte <-----------> 8 Bit
1 Kilobyte <-----------> 1024 Byte
1 Megabyte <----------> 1024 Kilobyte
1 Gigabyte <----------> 1024 Megabyte

furkdada

Üye
Oralarda yazan rakamları 1.000.000 a böl kaç mb kullandığını bulursun

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama ben yine anlamadım gerçekten özür dilerim :(

benonur2000

benonur2000

Üye
teşekkürler ama ben yine anlamadım gerçekten özür dilerim :(
Bakın şimdi abonenin aylık kullanım miktarı var aşağıda orada ne yazıyor bakacaksınız gprs yazan yere 53468759 byte diyor şimdi benim verdiğim tabloya bakarak bunu gb değerine çevirebilirsiniz bu siteden çeviri yapabilirsiniz
sizin anlamadığınız nedir belirtirseniz yardımcı olayım
Bu değerleri nerden aldınız bilmiyorum ama son 24 saat internete girdiğiniz değerler yansımıyor bazen

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Bakın şimdi abonenin aylık kullanım miktarı var aşağıda orada ne yazıyor bakacaksınız gprs yazan yere 53468759 byte diyor şimdi benim verdiğim tabloya bakarak bunu gb değerine çevirebilirsiniz bu siteden çeviri yapabilirsiniz
sizin anlamadığınız nedir belirtirseniz yardımcı olayım
Bu değerleri nerden aldınız bilmiyorum ama son 24 saat internete girdiğiniz değerler yansımıyor bazen

arkadaşım herşey için teşekkürler fakat ben burada yazılanlardan bahsediyor bundle volume kullanımı bundle kullım ucreti diyor bunlar neyin nesi ben vodafone kullanıyorum 4gb geçtim internetten girdiğimde internet kullanım detaylarıma bunlar çıkıyor ve ne kadar gb kullandıgımı mb kullandıgımı öğrenmek istiyorum oaly sadece bundan ibaret bilmem anlatabildimmi yani kısaca benim bu tabloda dikkat edeceğim kısım hangisi

benonur2000

benonur2000

Üye
tek bakacağın abonenin aylık kullanım miktarı toplamda 4gb geçmeyeceksiniz
not: son 48 saatlik kullanımınız yansımamış olabilir yani dün akşam 250mb video izlemişseniz buraya yansımayabilir geriden gelir biraz
arkadaşım herşey için teşekkürler fakat ben burada yazılanlardan bahsediyor bundle volume kullanımı bundle kullım ucreti diyor bunlar neyin nesi ben vodafone kullanıyorum 4gb geçtim internetten girdiğimde internet kullanım detaylarıma bunlar çıkıyor ve ne kadar gb kullandıgımı mb kullandıgımı öğrenmek istiyorum oaly sadece bundan ibaret bilmem anlatabildimmi yani kısaca benim bu tabloda dikkat edeceğim kısım hangisi

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
tek bakacağın abonenin aylık kullanım miktarı toplamda 4gb geçmeyeceksiniz
not: son 48 saatlik kullanımınız yansımamış olabilir yani dün akşam 250mb video izlemişseniz buraya yansımayabilir geriden gelir biraz

kardeşim peki nereye bakıp takip edeceğim toplam dowloand upload hangisi oluyor bunu istiyorum

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim sağol peki senin veya sizlerin bu internette telefondan girdiğimizde her hangi bi futbol maçını izlersek sizce kaç mb veya gb olur bi maç için söyluyorum ve bir tv kanalını 1 saat izlersek bunun ortalama değerini biliyormusunuz veya böyle hesağlaa şansımız varmı

benonur2000

benonur2000

Üye
izlediğin siteye video kalitesine v.s göre değişmekle birlikte kabaca
youtube 1 saat : 200 mb
youtube hd kalite : 1 gb
Facebook video 1 sa : 150 mb

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah dikkat edeceğim teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için

xxdama

xxdama

Üye
bunu hesaplamayla uğraşacağına kalan paketi ogrensen daha mantıklı onuda googlea yazsan çıkar nasıl öğreneceğin ha böyle öğrenmek istiyorsan orda byte hakında onu 1024 e böl kaç kb kullandığını öğren bulduğunu 1024e tekrar böl mb bul bi daha 1024 e böl gb bul uzun iş anlayacağın

yoruma koptum

3mremr3

3mremr3

Üye
Saol

eeemreee_14

Üye
ya işi niye matematiğe döküyosunuz anlamıyorum ki paketin bitmesine yakın uyarı mesajı geliyo Zaten Hem bitse bile hız düşüyo faturaya extra bi yansıma Olmuyo Ben sınırsız kullanıyorum 100 mb bitince yavaşlıyo Bende böyle yani

mystic_lover

Üye
aylik cepnet250 mb paketi kullanmaya basladim, bundle kullanim ücreti 1346kr yaziyor. Sabit ücretin dışinda bu ücrette faturama yansıcak mi? Bundle kullanım nedir? Bilen varsa bilgi verebilir mi?

Üst Alt