evet ben belleyle iyiyim hayal aleminde yaşıyorum resmen android isteseydimde c7 parasına rahat androidli telefon alır ve kendimi saçma sıkıntıların içine sokmazdım!
madem çok biliyosun herkes n8 in bellesini c6 ya isterken nerdesin o kadar biliyosan yapta diğer insanlar faydalansın
dahada önemlisi herkes oyun arıyo o zaman androidden ve ya iostan biraz oyun portlada yardımcı ol oyun isteyenlere
bu arada tüm androidli telefonlar uçuk fiyatlarda değil!
not:ben ne portlamadan anlarım ne sistem modifiyeden senin kadar anlamam ama bir şeyi yapmadanda konuşmam kaç aydır androidi geçtim n8 bellesini bile c7 ve c6 ya çıkmamıştı yapsaydın o zaman
Benim kim olduğumu ve neler yaptığımı bilmiyorsun, ona birşey demiyorum. Bari az at da tutsun.
Nokia C5-03'üm var. Bu forumdaki C5-03 kullanıcıları ne kadar CFW istediler ama yapamadılar. PHNT ekibindeki Ricks ile yapana kadar canımız çıktı sen elimde sürekli olmayan bir telefona Belle yi portlamamı istiyorsun. Zekana hayranım
İki, iOS ve Android oyunlarının kaynak kodları olsa bende Qt Porting Tool ile portlarım zaten. Ki, C5 için çalışmayan birçok oyunu portladım

İnanmıyor musun? Sor S60v5 kısmındaki C5-03 kullanıcılarına.
Allahım ya...