türkcell çok fakir yada çok aç gözlü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
türkcell çok fakir yada çok aç gözlü
kardeşim reklam yıldızlarına trilyonları dağıtıyor, bir sürü yurtdışına açıldık diyolar yaw arkadaş hala 100 mb, 250 mb interneti 9 tl, 14 tl ye satıyolar....

• Beğen
Tepkiler: Da®kness

omerynd

omerynd

Üye
kullanıcıları enayi yerine koyuyorlar. Sadece turkcell ile ilgili değil bütün operatörler aynı. Halen piyasada rekabet ortamı yok. O yüzden sömürdükçe sömürüyorlar

Burak

Üye
çok pahalı bencede

eren3546

eren3546

Üye
vodafon turkcelli 5le çarparar 10la böler turkcelı 7sene kullandım doğru düzgün bi kampanyasını görmedim şu an vodafon da yim 5tl ye her yöne 100dk konuşuyorum 8tl ye limitsiz internete giriyorum gerçi bazen çekmediği oluyor ama olsun o kadar olur

bluee_06

Üye
vodafon turkcelli 5le çarparar 10la böler turkcelı 7sene kullandım doğru düzgün bi kampanyasını görmedim şu an vodafon da yim 5tl ye her yöne 100dk konuşuyorum 8tl ye limitsiz internete giriyorum gerçi bazen çekmediği oluyor ama olsun o kadar olur

8 tl ye sınırsız net diyosun ama 100mb den sonra hızın 0.5 mbit e düşüyo m.facebook a girerken bile okadar bekliyosun

orasınıda söyle ;)

en iyisi avea 9 tl ye aylık 1GB veriyo hızda düşme yok 800kb/sn ile dosya indirdiğimi bilirim ;)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

8 tl ye sınırsız net diyosun ama 100mb den sonra hızın 0.5 mbit e düşüyo m.facebook a girerken bile okadar bekliyosun

orasınıda söyle ;)

en iyisi avea 9 tl ye aylık 1GB veriyo hızda düşme yok 800kb/sn ile dosya indirdiğimi bilirim ;)

Tabi çekiyorsa ! :D şayet konuşucaz diye camdan sarkan avea lılar tanıyorum :D hele kışın ne yapacaklar bilemiyorum :D

----------Eklendi @ 10:06:44 ---------- Yazıldı @ 09:57:58 ----------

Avea Türkiye gibi dağlık alanları yoğun bir ülkede GSM 1800 kullandığı sürece asla en iyisi olamaz. GSM 1800 ile GSM 900 arasındaki farkı bilen demek istediğimi anlar . Uzunca onu anlatmak istemiyorum ama düz basit bir mantık kurulursa GSM 1800 iyi olsaydı Turkcell gibi Türkiye'nin en iyisi Vodafone gibi dünyanın en iyisi GSM 900 'ü tercih etmezdi...

• Beğen
Tepkiler: coolasker54
SHS

SHS

Üye
bu yüzden avea hat aldım:naughty:

admiral23

admiral23

Üye
eee bizim paramızla o 3-5 trilyonluk reklamlar var :ehe

musa.075

Üye
Buradan karşılaştırma yapabilirsiniz:

Turkcell internet paketleri:
Vodafone internet paketleri:
Avea internet paketleri:

futbol123

futbol123

Üye
onlarda ne para var varya aç gözlüler..

benonur2000

benonur2000

Üye
Arkadaşlar numara taşıma var istediğinize geçin keyfinize bakın

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Arkadaşlar numara taşıma var istediğinize geçin keyfinize bakın
Hepsi birbirini tamamlıyo Turkcell hızlı ama pahalı internet vodafone ucuz ama yavaş internet avea orta hızda limitli internet.

karloff

Üye
Aslında bunları rekabet kuruluna şikayet etmek lazım. Aralarında anlaşma olduğuna eminim...

william75

william75

Üye
Pahalı ama hem hızlı hem de diğer opeartörlere göre çektiği yer daha fazla..

phasan

phasan

Üye

orasınıda söyle ;)

kardes 9 tl fıyatıda 14 oldu

sonartex

Üye
evet ne kadar bedavacı var gördük
bu teknolojiyi türkiyeye kuran türkcell
avea vodafone hala türkcellin altyapısını kullanırken
hayatınızda interneti siz sadece bilgisayarda görüp telefonda hayal ederken
türkcell bunun teknolojisini getirdi.
gördüm yeterli gelmemiş
demekki artık mavi gözlü sarışın çocukta istiyormuşuz

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
hepsinden kazık yiyoz.. Avea eniyisi :D

alperen7899

Üye
offf cok pahalı valla ben avayalıyım

xinanux

Üye
pahalı....

marist

marist

Üye
coook pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt