Benzerine Az Rastlayabileceğiniz Java Uygulama Arşivim [Önizlemeli]

Sponsorlu Bağlantılar

TheCower

TheCower

Üye
Öyle ama bende çalışmadı maalesef

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ama bende çalışmadı maalesef

Uygulamaların tamamı kendi telefonumda sorunsuz çalışmakta. Inigma QRcode okuyucusu da dahil.

Hiçbir uygulamayı çalıştıramadıysanız telefonunuzla alakadar bir sorun olabilir veyahut bir işlemde hata yapmış olabilirsiniz.

Bir tek inigma'da sorun varsa, uygulama açılmıyor ise maalesef sebebini şu an için bilemeyeceğim. Uygulama açılıyor ancak QRcode'u okumuyor diyorsanız telefonunuzun QRcode taratma desteği olmayabilir.Barkod taratma desteği olduğunu zaten sanmıyorum.

TheCower

TheCower

Üye
Sadece inigma açılmıyor geçersiz uygulama diyor. Belki ben indirirken hata olmuştur. Birşey sormak istiyorum. Bu ftp programı nasıl birşey? Yani bende bi host var normal pcdeki gibi bi kullanım mı oluyo? Dosya yükleme falan? Indirme yapma?

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
Sadece inigma açılmıyor geçersiz uygulama diyor. Belki ben indirirken hata olmuştur. Birşey sormak istiyorum. Bu ftp programı nasıl birşey? Yani bende bi host var normal pcdeki gibi bi kullanım mı oluyo? Dosya yükleme falan? Indirme yapma?

Alternatif olarak uygulamasını tavsiye edebilirim.O da en az inigma kadar fonksiyonel ve kullanışlıdır.

PaderSyncFTP ile sunucuya upload yapamazsınız :( Dosya üzerinde işlemler yapabilirsiniz(silme,taşıma,adlandırma),dizin oluşturabilirsiniz.

BrainFree

BrainFree

Üye
Kardeş sana zahmet foruma ek olarak ekler misin programları telefondan giriyorum oda inmiyo malesef :( media firede şifre sıkıntı yapıyo şifre de kaldirirsan iyi olur

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sana zahmet foruma ek olarak ekler misin programları telefondan giriyorum oda inmiyo malesef :( media firede şifre sıkıntı yapıyo şifre de kaldirirsan iyi olur

Üyeler eklenti ekleyemiyor sanırım. :( Mediafire'a şifre koymamın sebebi de konunun başka forumlarca kaynak gösterilmeden alıntılanması.

Telefondan indirebileceğiniz başka bir yere upload ederim pc'den girdiğimde.

vasficom

Üye
teşekürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Şu mini youtube ücretli mi? Gerçi pek ihtiyacım yok Bolt'la heryere giriyom ben ;)

ALooNeBoy87

ALooNeBoy87

Üye
süper paylaşım. çok teşekkürler...

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
teşekkürler :)

SHS

SHS

Üye
:tşk: