Wildfire S (Marvel) 2.3.5 + Sense 2.1 isteyen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
Wildfire S (Marvel) 2.3.5 + Sense 2.1 isteyen?
Merhaba arkadaşlar.. Forumda wildfire s için çok fazla kaynak ve rom yok.. s-off, root vs.'ye girmeden HTC'nin orjinal 2.3.5 + Sense 2.1 romunu yüklemek isteyen varsa bu nicki takip etmeye devam etsin :) Konu biraz uzun olacak ama merak etmeyin zahmetli olmayacak.. Yükleme için s-off ve root gerekmiyor.. Bu yüzden birçok arkadaşın yararlanabileceğini düşünüyorum.. İlk deneyimlerim ise; genel anlamda bir değişiklik yok.. En çok göze çarpan sense arayüzü ve market. Kilit ekranı değişmiş, yüzük (ring) ve 4 adet kısayol. Marketin görünümü ve kullanımı oldukça zevkli hale gelmiş. Vs vs.. Bilmiyorum kaç kişi için sorun olur ama dil ingilizce google'ın proları trkçe (gmail, market gibi) fakat genel ingilizce morelocale2 ve custom locale ile denedim şu an başarılı olamadım. Bu anlamda sorun olabilir. Yarın ss'ler ve root gerektirmeyen rom'la birlikte konuyu açacam inşallah.. Herkese iyi forumlar..

-efşan

-efşan

Üye
hadi bakalım bekliyoruz

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
Denemeler devam ediyor dil sorunu haricinde herşey olumlu.. Akşama yayınlayacam konuyu..

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

KELGER

KELGER

Üye
kardeş peki süper user olacakmı

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal htc rom'u paylaşacam kelger.. Europe 2.3.5 + Sense 2.1. Merak etme sırf senin için 2.3.3 root yöntemi buldum. Sen gold card için bir hafıza kartı aladur akşam görüşürüz..

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu akşam paylaşamayacam.. hastanede yoğunluk gece de devam ediyor. Özür dilerim..

charlie21

Üye
slm bendede HTC Wildfire S A510e.. dil problemi yasiyorum bir turlu boot edemedim ve turkce rom yukyemedim .. cok ugrastim oladi... lutfen yardimci olurmusunuz ... simdiden tesekurler

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
slm bendede HTC Wildfire S A510e.. dil problemi yasiyorum bir turlu boot edemedim ve turkce rom yukyemedim .. cok ugrastim oladi... lutfen yardimci olurmusunuz ... simdiden tesekurler

2.3.3 tr var ama üzeri versiyonlar için rastlamadım..

KELGER

KELGER

Üye
symbianware Sen gold card için bir hafıza kartı aladur demişsin o ney bende 16 gb hafıza kartı takılı olurmu.

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
symbianware Sen gold card için bir hafıza kartı aladur demişsin o ney bende 16 gb hafıza kartı takılı olurmu.

Normal bir micro sd olur. Samsung, kingston ya da toshiba olabilir.. Diğer kartlarda sorun oluyor çünkü.. tüm hafıza kartları gold card olmuyor..

KELGER

KELGER

Üye
16 gb çin malı kart kullanıyorum ama idareten kingston bulabilirim ama sonra tekrar takabilirmiyim 16 gb kartı.
8gb kingston var benim eğer sonrada mecbur kullanacaksam satmayayım(bugün satacaktım cevap bekliyorum)

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı hafıza kartı sorun çıkarabilir. Rootladıktan sonra hangi kartı takarsan tak sorun çıkarmaz.. Ya da denersin gold card yapımı diye konu açacam zaten, oradan çin malı olanı dene ilk önce sorun çıkarırsa kingstonu kullanırsın.

symbianware

symbianware

Üye
    Konu Sahibi
Admİnlerİ uyuyan foruma paylaŞım yok..

KELGER

KELGER

Üye
kardeş bildiğin gibi bizim için önemli olan root (super user) çünkü dns değiştiremiyoruz, ekran görüntüsü alamıyoruz , ses i yükseltemiyoruz.

charlie21

Üye
root lutfen hocam .... simdi den tesekurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt