Sizcede garip değil mi!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingturk57

Üye
    Konu Sahibi
Sizcede garip değil mi!!
Bazen otururken aklıma bir anlık bir şeyler görür gibi oluyorum veya rüyamda bi an bir olay görüyorum ve sonra bu gördüğüm olay aynen gördüğüm gibi oluyor,yanlış anlamayın haaşa geleceği görmek değil,ama bazen yaşadığım bir olayı daha öncede aynen yaşamış gibi oluyorum,çok araştırdım ama bi anlam veremedim,kendimi bildim bileli oluyor,sizede oluyormu veya bu neden oluyor..(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aslinda bendede oluyo ve hep merak ediyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
deja vu mu oyle bisey deniyordu bana da oluyor arada

by*cambaz

Üye
aynen ,

kingturk57

Üye
    Konu Sahibi
Mesela bugünde oldu,bir an bişeyler görür gibi oldum ve biraz önce o olayı yaşadım ..

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
bir olay oluyor sonra daha önce yaşamış gibi oluyorum ve sonrasında yani sonrası 3saniye sonra o anı yakaladıgm zaman neler olacağını biliyorum çünkü daha önce yaşadığımı his ediyorum buda mı dejavu.

TheCower

TheCower

Üye
Takmayın böyle şeylere kafayı yersiniz :) arada beni de yoklamıyo değil tabi

SHS

SHS

Üye
yav bende yaşıyom dejavu birazdan şu olcak diyip bozuyorum olayı demesem olcak :D

kingturk57

Üye
    Konu Sahibi
Evet,birıne dersem olmuyor o olay. :)

SHS

SHS

Üye
ama ben tutamam derim, ben bu anı yaşamıştım :D

incredibleemrah

incredibleemrah

Üye
bende de benzeri bir olay oluyor gün içinde aklıma gelen bir kişiyi o gün içinde muhakkak görüyorum.

y n s c n

y n s c n

Üye
Dejavu diye bişey yoktur, yaşanmışlık diye birşey vardır.. Sen o rüyanda gördüğün olayı önce bi yerde muhakkak yasamıssındır ya onu ya benzerini. Yada hayal ettiğini.
Daha sonra o durumla karşılaştığında bu senin tuhafına gidiyor tabi... Mesela ben yarın işe gidiceğimi hayal etsem ve işte gülüceğimi hayal etsem mesela.
Yarında o olsa buna dejavu diyemem :oke:

fnldstntn

Üye
Dejavu ben çok yaşarım bu olayı normal birşey bence bir olayı sanki daha önceden yaşamışsınız gibi olur...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bir psikologa görünün

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
bende de benzeri bir olay oluyor gün içinde aklıma gelen bir kişiyi o gün içinde muhakkak görüyorum.

Onun bu konuyla bi alakası yok ama bende şöyle oluyor tam düşünüyorum 2gün sonra mesaj atıyor yada kavga ettiğim insanı o gün görmek istemiyorum sevgilim varken direk karşıma çıkıyor .d

kingturk57

Üye
    Konu Sahibi
Bununla Hiçbirinin ilgisi yok,yani deja vu şuymuş bir şeyi daha önce aynı anda yaşamış sanmakmış,ancak benimki daha farklı,rüyamda gördüğüm veya gözümü kırparken aniden gördüğüm olayla bir süre sonra yaşıyorum..

dj.tatii

Üye
Dejavu:D

ufukerguden

ufukerguden

Üye
dejavu olayıda olay gerçekleştikten sonra anlıyorsun ya iyi olmuyor gerçekleşmeden anlasak ne güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt