mobile shell 3d son durum nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan_karakose

Üye
    Konu Sahibi
mobile shell 3d son durum nedir
arkadaşlar bazı arkadaslar 3d shelle yeni güncellemeler gelecek diye yazmıs foruma aceba son durum nedir bir de kullanan arkadasla bellede iyi calışıyor mu shell tavsiye edermisiniz satın almamı.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
daha güncellenmedi..satın alma bence,güncellensin öyle al

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ya forumdaki SPB Mobile Shell ile SPB 3D Shell arasında ne fark var? o dönerli menüyse Mobile olanda da var aynı menü. bir türlü çözemedim 3D nin farkını :S

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Daha güncelleyecekler aceleyle cıkartıp bomboş bir program verdiler elimize :/ güncelleme bekliyoruz.

uribaju

uribaju

Üye
son dürüm o ne yenimi vizyona girdi? :ehe

serinaga

serinaga

Üye
ya forumdaki SPB Mobile Shell ile SPB 3D Shell arasında ne fark var? o dönerli menüyse Mobile olanda da var aynı menü. bir türlü çözemedim 3D nin farkını :S

Aynen katılıyorum, neresi 3D anlamış değilim yani ...

Re13eL

Re13eL

Üye
para vermem o programa ******ini bulup tam sürüm kullanma şansım oldu ilk başta evet görseller güzel görünüyo ama sonradan sıkıcı oluyo
bedava kullandığım halde 2. gün sonunda sildim ;)

esatgelmedi

Üye
ben aldım ama kullanmıyorum. Güncelleme gelir adam olur diye iade de etmedim. Bence şuan belle daha kullanışlı ve güzel.(tabi bedava) bence almak için acele etmeyin şu an çok şey vaadetmiyor. Ayrıca belle ile bir sıkıntı çıkarmıyor. Ama rehber kısayolları spb 3d de düzgün çalışmıyor. Beelleden olup olmadığını bilmiyorum.

Emil_Ceferli

Üye
E7 kullandigim icin almisdim 3d ni. bir sheyi de hatirlatmakta fayda var. 3d nin guvenlik sistemi oyle kurulu ki, 1 ******i sadece 1 kisi kullana bilir :)

serkan_karakose

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

ordoseclorum

Üye
arkadaşlar cahillimi bağışlayın . Sorum şu , ben bu programı satın aldım ancak güncelleme geldiğinde yeniden para ödeyecekmiyim ?

Emil_Ceferli

Üye
bana kalirsa hayir. :) odemeyiz

esatgelmedi

Üye
güncellemeye para ödemek etik olmaz bence. biz o programın kullanım hakkını satın alıyoruz. sadece o sürümünü değil. şu ana kadar böyle bir uygulamaya rastlamadım.

jcvd

Üye
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama varsa bu programın ******'ini istiycem mümkünmü

----------Eklendi @ 14:25:15 ---------- Yazıldı @ 14:23:45 ----------

serkan_karakose

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o proramın ******ı sadece bir telefonda calıştıgı için ******ı bjlsan dahi eminim seninkinde çalışmıcaktır cünkü tek telefon için cıkıyor.

Emil_Ceferli

Üye
****** ariyorsan spb mobile shell yukle bedava kullan. Ama 3d sadece 1 telefon icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt