Taze Symbian Belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

storovi

Üye
    Konu Sahibi
Taze Symbian Belle
[h=2][/h]
Selam arkadaslar,
1 saat önse Phoenix ile kurdum,her sey yolunda gözüküyor,telefon hizli symbian belle stabil.Kurulumu cok basit oldu.Ben ugrastirir sandim ama cabucak kurulum oldu nihayet.Bazi yenilikler var "top games,Allegro falan filan.Yalniz anlamadigim C cok cok kücük tutulmus (hard reset ten sonra 22 mb).5 dilde var simdilik türkce yok(ben Almancasini kurdum).

iyi forumlar...​

spartuas

spartuas

Üye
iyi forumlar..

semih3408

semih3408

Üye
hocam telefon modelin ne?

nameste108

Üye
^^ n8 yazıyor profilinde

semih3408

semih3408

Üye
mobilim göremiyorum kusura bakmayın :)

qsaw

qsaw

Üye
Forum inler :aha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
n8 e herzaman önce gelir ikinci c7 üçüncü c6-01 gelir bu sıralamanın bozulcağını sanmam

semih3408

semih3408

Üye
bıktık üvey evlat muamelesi görmekten hep en son c6'ya çıkıyor :(

Emil_Ceferli

Üye
C boyutu az oylemi. shimdi aklimda bir soru var arkadashlar. nokia cooker ile C den gereksiz muzikleri, mesela varsayilan nokia tune ve message 1 den baska hepsini silsek, cnn, falan gibi proqramlari silsek, olurmu? baya bi yer kazanmis oluruz.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaşım e7 e6 x7 kullananı az olduğundan geri planda kalıyor maalesef

brifing

Üye
iyi ki tipini beğendik aldık klavyeli fln die bu nası bi çifte standarttır arkadaş:nono:

mesut1979

Üye
kimd iyor bu söylediginiz telefonlara yazilim gec geliyor diye ,anna geldiginde n8 den tut e6 ya kadar bütün symbian 3 cihazlara ayni anda cikti.

Suyaka

Suyaka

Üye
iyi ki tipini beğendik aldık klavyeli fln die bu nası bi çifte standarttır arkadaş:nono:

Klavyeli oluşu birşeyler kattı mı peki sana, yoksa daha çok dezavantaj mı? Şimdiki düşüncen nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt