kilo nasıl alınır doktora gitmelimiyim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kilo nasıl alınır doktora gitmelimiyim :(
arkadaşlar 57 kiloyum boy ise 180 yardım edin kilo almam lazım acayip zayıfım yardım edin herşeyi yiyorum ne bulursam mesela biraz önce 2 adet orta boy pizza yedim onun öncesinde 1 ekmek ne yaptıysam kilo alamıyorum doktora gitmelimiyim hani haberlerde görüyoruz ya kilo alma uğruna ölen insanlar var bende onlar gibi olmayım :ağlarım:

cargo3230

cargo3230

Üye
valla bende 1.90 ım ve kilo 72 çok zayıf duruyom ama sen benden çok çok zayıfsın bence doktora görünmek faydalı...:oke:

TheCower

TheCower

Üye
Aynen ben de gidicem gel birlikte gidelim :) ya bazı insanlara su içse yararken ben bi kova su içsem birşey olmaz. Sanırım yapıyla alakalı yani dna ya da acayip birşey

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bir ay boyunca hamburgerci takıl:ehe

sağlıklıBESLEN

Üye
Arkadaşlar sağlıklı beslenme danışmanıyım kilo probleminize çözüm arıyorsanız 05075034218 numaralı hattan bana ulaşabilirsiniz .Bütün kilo proBlemleri sağlıksız beslenmeden kaynaklıdır.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bagırsak pazarazitiniz varsa kilo alamazsınız

SHS

SHS

Üye
nickten belli uzman olduğun
hareket etme sadece tıkın, ben denedim işe yarıyor :kop:

Masha

Masha

Üye
Kalorili şeyler ye mesela günde üç öğün yiyorsan aralarda fındık fıstık kuru üzüm kayısı falan ye.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
aynı sorun bende de var bende 50 bazen 52 oluyorum

__piranha__

__piranha__

Üye
vallaha ben 1.88 boyunda 121 kilo olan biriyim benimle takılın size kilo aldırtayim

TheCower

TheCower

Üye
Senle takılırsak durum vahim :) ben şimdi diyetisyene gidicem ne diyecem çok merak ediyorum. Neyse. Sağolun :)

----------Eklendi @ 22:37:06 ---------- Yazıldı @ 22:35:53 ----------

@Masha
o zaman da yüzde sivilce eksik olmuyo her gün bi mayın oluyo ve tarladan farkı kalmıyo :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Ye-iç-otur-yat. bu dediklerimi yap 3 ay sonra zayıflamak için konu açarsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt