Neyi tamir etmeye çaliştınız ve sonuçu ne oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Neyi tamir etmeye çaliştınız ve sonuçu ne oldu?
okulda musluk bozulmustu penseyle sıkıyım derken tamamen bozuldu ıslandım en sonunda ustune havlu attım ve durdu:)
sonra tabi tamırcı cagardık :)

jeosalih

jeosalih

Üye
Elektronik eşyaların tamirine çok bulaştım. Babam hep derdi iyi usta malzeme arttırır. Neyi tamir etmek için içini açsam toplayıp tüm vidaları sıktığımda muhakkak bişey artar:)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
bikeresındede mutfak robotu bozulmustu okulda onu yapıyım derken çarpıldım:):) ufak çaplı tabı

minoo

minoo

Üye
Evdeki bozuk bi kasetçalar vardı. Ben de eskilerden çok sevdiğim birinin kasedini bulmuştum. Tabii bunlar bu yıl oluyor :ehe
Dedim tamir edecem ben bunu :eller:
Açtım içini yaptım bşeyler, kasedi taktım ve çalıştı :ehe Oturdum dinledim :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Elektirkli süpürge mikser bulaşık makinası çamaşır makinası televizyon lcd monitör cep telefonu herşeyi tamir ederim elektirikle çalışıyor olsun yeter

Bi keresinde düvar saatinin ritmik hareketini saglayan devresini tamir etmiştim içindeki bozuk bir parçayı degiştirince bir saat 72 dk çekiti :D
Garantisi bitmiş işitme cihazını tamir ettim Bozuk klavyeleri tamir ediyorum. Klavyenin içinde geniş bir filim tabakanın üzrinde eletken kanalara var
bu kanalara zamanla aşınıp özelliyini kaybedince klavye çalışmıyor.

Bu kanların üsütünden taşırmadan enjektörle yapışkan geçiyorum sonra toz haline getirdigim kalem ucunu filim üsütne döküyorum. Kömür tozunun
iletken bir yapısı var. kalem ucu tozu iletken şeritdindeki mikroskobik ölcüdeki çatlagı kapatıyor. tozu döktükten sonra şeritin üzürinden tekrar yapışkanla geçip
kurumasına bekledikten sonra tekrar çalışır hale geliyor. :D çogu kişi bir kaç tuşu çalışmıyor diye klavyesini çöpe atmıştır

Bu ampulleri tamir ede biliyorum. Patlamış sanılan bu ekonomik ampullerin içindeki küçük bir parçası degiştirilerek tekarar çalışır hale geliyor

pelın_

Konu Sahibi
Dün gece sinirden yere fırlattıgım telefonumu tamir etmeye çalıştım ama olmadı:)
artk bi telefonum yokk

SHS

SHS

Üye
fırlatıp kırdığım çakmağı tamir etmeye çalıştım. Sonuç: yenisini aldım :pro2:

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Biraz önce kalp tamir etmeye çalıştım ama ne kadar başarılı oldum bilemiyorum

Consul9

Consul9

Üye
Saati tamir ettim sonuc:ok:

__piranha__

__piranha__

Üye
rc arabamı tamir ettim sayılır her ne kadar tek farını yanlışlıkla kırsamda motoru çalışıyor

mert_1047

mert_1047

Üye
Ekrani kirik psp aldim ekran siparisini verdim gelince taktim orjinali gibi oldu komsunun telefonunun ekrani kirilmisti bana getirdi ekranin degisimini yaptim eski toplama kasamda power a gelen voltaj ayarini makina yamuk yapinca sinirle 115 volt a alip acmaya kalktim gelen fazla voltajla makinayi yaktim psu yu degistim sorunsuz calisiyor format atacagim bi MacBook un hdd bad sectorlu cikti hdd sini degistim aklima gelenler bunlar.

serecans

serecans

Üye
sofben tamir etmeye kalktım bum oldu

bende...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
kombiyi tamir ettim sonuç olumlu

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
kumandayı :)
ve sonunda başardımm

Runner626

Runner626

Üye

niye kızları bukadar basit görürsünüz bilmem
Kızların eline yakışmaz onlar narindir , güzel çiçekler gibidirler, bir çiçeği kirli tamir araçlarının yanına koyunca güzel görünmez doğasına aykırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt