optimus 3d açılmıyorrrrr...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
optimus 3d açılmıyorrrrr...
[h=2]yardımcı olabilecek varmı.... telefon açılmıyor[/h]Tüm fırsatları için tıklayın !

hiç sorunsuz güncellemeyi yaptım oyun yükleyecektim ama yeterli alan yok dedi titanium bacup la sistem dosyalarına zarar vermeden sileyim dedim hepsini galiba sistem dosyalarından birini silmişim sonra hafızasına baktım yeterli alan yine yok format atayım dedim bir format attım telefon fayı yedi. açılıyor lg logosu çıkıyor kapanıyor sürekli kendi kendine böyle oluyor. açılmıyor tekrar yazılım yükleyeyim dedim tabi açılmadığı için pc görmüyor nasıl hallebilirim... şimdiden teşekürler​

technoshark

technoshark

Üye
Öncelikle Geçmiş olsun, telaş yapıcak bir durum söz konusu değil,

yapacagınız işlemler burada anlatılıyor ... Umarım işinize yarar.

• Beğen
Tepkiler: muharrem19811

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
teşekür ederim yardımın için ama bunu açıkken yapmıyormuyduk veya yabancı site olduğundan tam anlayamadım....

----------Eklendi @ 23:58:35 ---------- Yazıldı @ 23:56:38 ----------

telefon şarz oluyor. ama açmak için açma tuşuna bastığımda açılıp kapanıyor açılıp kapanıyor yani ben sürekli böyle oluyor pili çıkarınca duruyor lg logosu kalıyor ve kapanış sesi gelip gidiyor

----------Eklendi 28.11.2011 @ 00:12:50 ---------- Yazıldı 27.11.2011 @ 23:58:35 ----------

ayrıca usb kablosunu bağladığımda recover moda geçmiyor direk açılıyor ve tekrar kapanıyor aynı şekilde

denizci35

denizci35

Üye
Ses acma tusuna basarak ayni anda usb ye bGladin.mi

technoshark

technoshark

Üye
Recover moed geçmek için , ses açma tuşuna power tuşuna birde 3D tuşuna basarmısınız ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Halloldumu hocam sorun ? bı sıkıntı varmı suan?

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 den xp ye düşürdüm pc yi birde böyle deneyecem belki recover madda windows 7 pek uyumlu değildir

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Geçmiş olsun, telaş yapıcak bir durum söz konusu değil,

yapacagınız işlemler burada anlatılıyor ... Umarım işinize yarar.
çok çok çok teşekürler windows 7 den xp ye çevirince bu senin önerdiğin link sayesinde hallettim

• Beğen
Tepkiler: technoshark

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
ben napmışım yaaa telefonu açtım güzel ama telefonla gelen tüm oyunlar silinmiş hava durumu vigneti silinmiş çoğu uygulama silinmiş... alındığındaki uygulama ve oyunları orjinalindeki gibi nasıl yükleyebilim böyle bir rom varmı

technoshark

technoshark

Üye
ben napmışım yaaa telefonu açtım güzel ama telefonla gelen tüm oyunlar silinmiş hava durumu vigneti silinmiş çoğu uygulama silinmiş... alındığındaki uygulama ve oyunları orjinalindeki gibi nasıl yükleyebilim böyle bir rom varmı

Dert etme dostum herşeyin bir çaresi vardır :) genelde kimse uygulamaları istemez, isteyen bir tek sen varsın neredeyse :)

vermiş olduğum linkten kendine uygun olan dosyayı indir hepsi bu kadar.

isorus75

Üye
arkadaslar aynı naneyi bende yedim xp de program calısmıyo win7 de telefonu gormuyo sız nasıl halletdıysenız detaylı bı anlatın bizahmet olınklerdekileri uyguladım ama bi faydası olmadı belki bişeyleri yanlış yapıyorumdur detay verirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
Sorunun aynı ise üstteki link adresinde bulunan işlemleri yapman lazım.

Kolay gelsin. en detaylı açıklama orada,

Ocean258

Ocean258

Üye
arkadaslar aynı naneyi bende yedim xp de program calısmıyo win7 de telefonu gormuyo sız nasıl halletdıysenız detaylı bı anlatın bizahmet olınklerdekileri uyguladım ama bi faydası olmadı belki bişeyleri yanlış yapıyorumdur detay verirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler

Çözdun mu hocam sıkıntıyı ?

isorus75

Üye
evet arkadaslar hallettim :) benim bilgisayarda win7 yuklu onceden de ugrastim ama olmamisti simdi ben nasil hallettim anlatayim cunku bi cok kisiye yardimci olur umarim. ben acma kapama dugmesi ile ses acma tusuna beraber basarak bilgisayara taktim ondan sonra LG mobi update programini calistirdim telefonu gormuyodu sonra tekrar acma kapama dugmesi ve ses acma dugmesine bastim ve bir kac saniye sonra bilgisayardan o meshur dindon sesi geldi ve LG mobil update de telefonu gormeye basladi zaten gerisi malum ben baska bir forumdan daha bu ginger bread i indirmistim onu yuklemek istedim ama kabul ettiremedim ve tekrar ilk yaptigim sekilde ilk yaptigim guncellemeyi yukledim ve telefon kurtuldu yardimi olan arkadaslara cok tesekkurler :)

isorus75

Üye
Arkadaslar telefonu 2.2 ye de geri yukledim artik guncellemeleri begenmezsek kolayca geri alabiliriz tamamen kendim kesvettim ve sadece sizlerle paylastim konuyu ayriyeten actim telefonunu bozan olursa bi denesin ve sonuclari paylassin

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar Optimus 3D için Avrupa KDZ dosyası

FROYO:

• V10B_00

[*]V10D_00

[*]V10E_00

[*]V10K_00

GINGERBREAD:
  • V21A_00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt