c6-01 sosyal ağlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berat.3851

berat.3851

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 sosyal ağlar
Arkadaşlar c6-01 sosyal ağlar facebook girmeye çalıştığımda sürekli adres veya şifre yanlış hatası veriyor nedenini bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim tweet bilgilerimi girdim kabul etti ama facebook bilgilerimi girdiğimde yanlış adres veya şifre hatası veriyor neden acaba ?????

sarsman

Üye
Arkadaşlar c6-01 sosyal ağlar facebook girmeye çalıştığımda sürekli adres veya şifre yanlış hatası veriyor nedenini bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim tweet bilgilerimi girdim kabul etti ama facebook bilgilerimi girdiğimde yanlış adres veya şifre hatası veriyor neden acaba ?????

arkadaslar bu sorun benim tlfonumdada var 2 hafta oldu telefonu alalı fakat hala sorunu cozebilmis degilimyardımcı olursanız sevinirim tskler

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
uygulamayı kaldırın, forumdaki sosyal ağları yukleyin

writter

Üye
uygulamayi guncellemeyi deneyin

byjxsura

Üye
bug falan olmuştur, kaldırıp yeniden kurunca duzeliyor.

mert41994

mert41994

Üye
Facebook Gizlilikle alakali birşey o. Sosyal Ağlar Amerika üzerinden bağlanıyor. Eğer giriş bildirimleri açıksa Dünya'nin öbür ucu olduğu için Hesap kendini kilitliyor. Pc üzerinden giriş yapın gösterdiği yonergeleri uygulayın tekrar giriş yapın çözülecektir

sarsman

Üye
Facebook Gizlilikle alakali birşey o. Sosyal Ağlar Amerika üzerinden bağlanıyor. Eğer giriş bildirimleri açıksa Dünya'nin öbür ucu olduğu için Hesap kendini kilitliyor. Pc üzerinden giriş yapın gösterdiği yonergeleri uygulayın tekrar giriş yapın çözülecektir

bunlarıda denedim sildim tlfondan yeni yukledim yine olmadı yok bole bisi hala anlamadım baska onerisi olan varmı bu konuda acaba tskler arkadaslar yardımlarınız icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt