Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 400-450 Tl Arası Hangi Telefonu Önerirsiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxsuxx2121
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar 400-450 Tl Arası Hangi Telefonu Önerirsiniz?
Arkadaşlar 400-450 tl arası hangi telefonu önerirsiniz?
şimdiden teşekkürler...:
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Valla şu gelen ötv zamları yüzünden artık pek bişey öneremiyorum o fiyata. Androidli Samsung Galaxy Mini önerebilirim, LG Optimus Me modeli de iyi bir seçenek olabilir, onun dışında bütçeni biraz daha zorlayabilirsen Samsung Galaxy Gio öneririm.
o fiyata arkadaşın önerdiklerinden başka bulamazsın.
klsb44mirc
Üye
bütçeyi artırmalısın yoksa başka telefon bulamazsın mini ve optimus me den başka ama 2. El düşünürsen başka telefon önerebilirim
Mobilator
Emekli Yönetici
ideos x5
Kingmortall
Üye
galaxy mini kardeşim o fiyata anca bulursun
Ocean258
Üye
Galaxy mini yada Optimus Me bakabılırsın hocam ama her ne olursa olsun Android'li olsun telefon Me'yi belli bi süre kullandım guzel telefon tasarım ekran kalitesi ve şarj konusunda. Tavsiye ederim bakmanı.
Masha
Üye
Galaxy Gio derim ben kaliteli ve tasarımı harika bir cihaz..
Arkadaşların dediği gibi uygun fiyata Android 2.2 Froyo işletim sistemli ekranı biraz küçük olasa da Optimus Me'ye de bakabılırsın.
Galaxy Gio derim ben kaliteli ve tasarımı harika bir cihaz..
Arkadaşların dediği gibi uygun fiyata Android 2.2 Froyo işletim sistemli ekranı biraz küçük olasa da Optimus Me'ye de bakabılırsın.
Lg Optimus me o paraya alacağın en güzel telefondur
y n s c n
Üye
p503 veya gio olabilir o fiyat aralıklarındaki en kaliteli cihazlardan ikisidir.. Biraz daha çıkabilirsen x5 tavsiye ederim f/p olarak alabiliceğin en iyi smartphone
p503 veya gio olabilir o fiyat aralıklarındaki en kaliteli cihazlardan ikisidir.. Biraz daha çıkabilirsen x5 tavsiye ederim f/p olarak alabiliceğin en iyi smartphone