Android'e Geçiş Yapmayı Düşünüyorum Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Android'e Geçiş Yapmayı Düşünüyorum Yardım
Arkadaşlar N8 imin üzerine en fazla 300 Tl vererek iyi bir android telefona sahip olmak istiyorum. Bu fiyatın dışında ve bu fiyata uygun telefonları yazarsanız çok memnun olurum. Aklıma Galaxy S ve Xpreia Arc var ve İce Cream güncellemesinide istiyorum Arc Güncellemeyi alıcakmı ? Ve tabiki her oyunuda oynatıcak bir telefon istiyorum :) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş tam cevap veremeyeceğim ama tüm telefonların orjinal olmayan romlarla android sürümü güncellenebiliyor. ama tabi garanti dışı kalır. ki senin dediğin telefonlar üst segment için. 100'de 90 vardır bence.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. Peki öneriniz hangi yönde ? Htc Desire HD, Lg Optimus Black, Sony Xperia Arc, Samsung Galaxy S. Benim isteğim android in tüm nimetlerinden faydalanmak. En iyi hangisinde bu deneyimi yaşarım ? Galaxy S flashı olmadığı için biraz arkaplanda oldu, diğerleri nasıl telefonlar ?

Kǔr Şâd

Üye
Sony Ericsson PLAY veya Sony Ericsson Arc. PLAY alırsan çok eğlenirsin, Arc kalitesi ise bambaşka. Ice Cream, tabiki destekliyor.

Lenneth

Üye
Xperia Arc derim.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Playi düşündüm ama evde xboxum var bir konsola daha gerek yok :) Olursada ileride belki Ps Vita olur o yüzden gerek duymadım. Hmm. Peki kullanan varsa Arc nasıl androidi uaşatıyormu ? Birde romlar aracılığıyla ileride Optimus black ı icecream güncelleme yüzdesi kaç olur ? Tabi resmi olarak çıkmazsa

seymen16

seymen16

Üye
Playi düşündüm ama evde xboxum var bir konsola daha gerek yok :) Olursada ileride belki Ps Vita olur o yüzden gerek duymadım. Hmm. Peki kullanan varsa Arc nasıl androidi uaşatıyormu ? Birde romlar aracılığıyla ileride Optimus black ı icecream güncelleme yüzdesi kaç olur ? Tabi resmi olarak çıkmazsa

Az önce okudum Optimus Black için icecream gelecekmiş.
Kaynak:
Optimus Black tavsiye ederim gayet güzel telefon. Bu aralar gingerbread güncellemesi de gelecek.

FRAPSDH

Üye
Vayy be bu günleride mi görecektik , bizi sırtımızdan vurdun.Ama daha hiçbirşey için geç değil , köprüden önce bir yan yol daha var .
Yuvana dön ,seni şimdiden çok özledik. : DD

cep.com/symbian-3-genel/

Symbian^3 Genel

.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Frapshd gerçekten çok sıkıldım kardeşim bu telefonla uğralmaktan ya :D ama symbian forumuna yine bakkarım, burada konı açıoz muhabbet yok ama symbianda açsak 30 sayfayı şimdiden geçmişti, androidciler bile orda takılıyor ortam orada :D Optimus 2X mi iyi yoksa blackmı ? 3D biraz pahalı o olmaz galiba :D birde şarj süreleri nasıl gidiyor ? Genelde nette takılan birisi için ?

seymen16

seymen16

Üye
2x black e göre daha iyi tabikide çift çekirdekli işlemci var onda. şarj süresi 1-1,5 gün arası değişir kullanımına bağlı.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
mobilde olduğum için bakamoyorum o yüzden sordum. Black gibi gözüküyor kararım, peki sağlammı acaba Black ?

seymen16

seymen16

Üye
Evet sağlam. Kullanımına bağlı zaten. N8 ekranı sağlam dayanıklı diyolar ama ben onu bile kıranı gördüm :)

61semih

61semih

Üye
Hmm. Peki öneriniz hangi yönde ? Htc Desire HD, Lg Optimus Black, Sony Xperia Arc, Samsung Galaxy S. Benim isteğim android in tüm nimetlerinden faydalanmak. En iyi hangisinde bu deneyimi yaşarım ? Galaxy S flashı olmadığı için biraz arkaplanda oldu, diğerleri nasıl telefonlar ?
lgopmımus black şekıl ıtıbarıyle cok guzel ama flash performansı cok kotu. se arc en iyisi olacaktır yada htc nın butcene uygun modellerınden bırısı

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Desire Hd nasıl ? N8 üstüne 550 tl ye sıfırını veriyorlar.

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadasima sahibinden.com da takas gelmisti kafa kafaya. Ikinci el sorun olmaz diyorsan ver n8 al desire hd

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benim N8 in kullanımdan dolayı biraz yıpranmışlığı var bu yüzden üzerine 100 tl vermeyi düşünüyorum. Arkadaşınla konuşabileceğim bir yol açarsan konuşur bakarız :) Teşekkürler. Peki sizlerin yorumu nedir desire hd nasıl ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Yardım etcek kimse yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt