tema yüklenmiyor 7610

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trateri

Üye
    Konu Sahibi
tema yüklenmiyor 7610
telefona yeni versiyon yükletmeden önce tema yükleye biliyordum telefonun versiyonunu yükseltince temalar yüklenmez oldu. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz
versiyonu da yetkili servise yükletmiştim.

boyle bir uyarı veriyor

telefondaki uygulama yükleyicisi
yüklemeye çalışılan uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor

perfectlover

Üye
Aynı temayı daha önce yükleyebiliyordun sanırım. Bunu soruyorum çünkü Symbian 8 ve 9.1 işletim sistemli telefonlara uygun temaları yüklemeye çalışmıyorsundur umarım. Eğer aynı temaları daha önce yükleyebiliyorsan, yeni yüklediğin (yüklettirdiğin) yazılım eksik yüklenmiş olabilir. Yapacağın şey, ya daha önceki versiyon yazılımını geri yükleteceksin ya da bu yazılım ile ilgili şikayetini "Nokia"ya ileteceksin. Belki de onların da bu sorundan haberi olabilir.

Exalans

Exalans

Üye
dostum sanırım yüklemek istediğnn temada sorun s60 bölümünden telefonuna uygun bir tema seç

Trateri

Üye
    Konu Sahibi
dostum sanırım yüklemek istediğnn temada sorun s60 bölümünden telefonuna uygun bir tema seç
temada sorun oldunu sanmıyorum daha önce nedense yüklemiştim
ilgin için sağol arkadaşım...
Aynı temayı daha önce yükleyebiliyordun sanırım. Bunu soruyorum çünkü Symbian 8 ve 9.1 işletim sistemli telefonlara uygun temaları yüklemeye çalışmıyorsundur umarım. Eğer aynı temaları daha önce yükleyebiliyorsan, yeni yüklediğin (yüklettirdiğin) yazılım eksik yüklenmiş olabilir. Yapacağın şey, ya daha önceki versiyon yazılımını geri yükleteceksin ya da bu yazılım ile ilgili şikayetini "Nokia"ya ileteceksin. Belki de onların da bu sorundan haberi olabilir.
ilginiz içi cok teşekkürler arkadaşlarım
evet bende nokia ya ilettim bu sorunu
sanırım versiyonda var bir sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt