n97 mini yazılım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini yazılım güncelleme
arkadaşlar telefonum n97 mini finland rm-555 suan v11.0.045 yüklü. ben yazılım tekrardan yüklemek istiyorum. fakat nokia software de cihazınız için yazılım yok diyor. fakat navifirmden baktığımda 11.0. 045 de benim telefonun codu var 0585088 ama nokia software de cihazınız için mevcut yazılım yok diyor nemesis ile baktım product code aynı 0585088 ama olmuyor yardım plss.
made in finland olan cihazlar direk yüklemesi gerekiyor yani code değiştirmeden ama olmuyor.

--------------- Ekleme ---------------

telefonun product codu 0585088 bu cod navifirm de var ama nokia softwarede yazılım yok diyor nasıl iş anlamadım.

FuRiOuS0671

Üye
Benim telefonumun product kodu kaç bilmiyorum fakat bugün akşam saatlerinde uyarı geldi, güncelleme mevcut diye. Şuan telefon güncelleme yapıyor bakalım ne çıkacak.

shinnizle

shinnizle

Üye
product code u değiştir o zaman dostum ;) ama sen yine de güncelleştirmeleri aramaya devam et derim ben..mutlaka yeni güncelleştirme gelir...kolay gelsin

mcorcina

mcorcina

Üye
yazılımı güncelledim telefon rehberimi tıklıyorum bir türlü i harfini tıklayamıyorum hep ı geliyor neyi denediysem olmadı nokia yı aradım servise getir yeniden kuralım diyor

mcorcina

mcorcina

Üye
yazılımı güncelledim telefon rehberimi tıklıyorum bir türlü i harfini tıklayamıyorum hep ı geliyor neyi denediysem olmadı nokia yı aradım servise getir yeniden kuralım diyor

servise götürsende hatta en üst servisede göndersen
kesinlikle orjinal fabrika ayarlarına dönderemiyorlar
bundan neredeyse bir yıl oldu yeni yazılım yurt dışından gelecek
bu sorun halledilecek diye bana bilgi verildi
Bende yazılım çıkınca bana haber verirmisiniz dedim YOK dediler
ancak bizler ara ara yeni yazılım çıkmış mı diye bakacakmışız ve hala yeni yazılım yok
yıllardır nokia kullanıyorum çok memnundum ama bu olayda resmen sahtekarlık yaptılar

Takipçi Satın Al

Üst Alt