5800 tuş kilitleyip açınca ekran çizgi çizgi oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bam bam bam

Üye
    Konu Sahibi
5800 tuş kilitleyip açınca ekran çizgi çizgi oluyor
5800 tuş kilitleyip açınca ekran çizgi çizgi oluyor. hafıza kartı yok sim kart yok hard format attım ama yinede geçmedi. yandan tuş kilit tuşuna deyildiği an yada tuş kilidini kapatıp ekran karardığında ekrana deydiğimde ekran çizgi çizgi oluyor ve bir kaç defa açıp kapatmadanda düzelmiyor acaba neden bu

anılbaran

anılbaran

Üye
bi arkadasında basına geldi direk servis malesef

mangdaşire

mangdaşire

Üye
benimde başıma geldi,telefon servislik.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bana da oluyor. Telefon açılır açılmaz çizgi çizgi oluyor ve resetliyor. Sonra depo hafızayı görmüyor.

blueDream305

Üye
arkadaşlar bende de aynı problem olmuştu yazılımı yeniden yükleyince kendine geldi şimdi hiç yapmıyor servise gönderdim sıvı teması var diye geri yolladılar serviste bişey yapmıyolar yani benm en son surum v40 tı sonra ovi suite den v60 ı yükledim düzeldi :) şimdi canavar gibi:)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar bende de aynı problem olmuştu yazılımı yeniden yükleyince kendine geldi şimdi hiç yapmıyor servise gönderdim sıvı teması var diye geri yolladılar serviste bişey yapmıyolar yani benm en son surum v40 tı sonra ovi suite den v60 ı yükledim düzeldi :) şimdi canavar gibi:)
sanki navifirmdekiyle nokianın kullandığı ofw farklı gibi :hmmm ben servise verdikten sonra sadece yazılım atıldığını gördüm.1-2 hafta test ettikten sonra hataların çıktıgını farkettim.halbuki naviden indirdiğimiz dosyalarla flashlayınca hiç bir hata yoktu(ekranın çizgi çizgi olması dışında).yani sanki nokia farklı fw kullanıyor gibi.v60 ı da servisten geldikten sonraki fwnin üzerine güncelleştirdim.şimdi hiç hata yok.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sorunun çözümü ekranın değişmesi. Garanti varsa servise yolla ücretsiz değişim yapıyorlar. Aynı sorun bendede vardı yolladım ve şuan telefon canavar gibi :)

opsozan

Üye
Arkadaşlar benimde başım dertdeydi ama sorun HİÇ BİRİNİZİN CEVABINDA YOK. Sorun telefonun sık sık yere düşerek MIKNATIS özelilğini yitirmesiyle ortaya cıkıyor, bunun ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİT küçük bir MIKNATIS al eline ve XPRESSMUSİC yazan yere koy tuş kilidini kapat aç SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Eğer ben bunu nasıl yapıcam diye kendine dert yanarsan beyaz olan MIKNATISLARDAN bul ( yani güçlü olanlardan ) ince ve ufak derecede KIR, ön ekran kapağını aç XPRESSMUSİC yazan yerin altına hizalı biçimde koy ekranı kapat.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Arkadaşlar benimde başım dertdeydi ama sorun HİÇ BİRİNİZİN CEVABINDA YOK. Sorun telefonun sık sık yere düşerek MIKNATIS özelilğini yitirmesiyle ortaya cıkıyor, bunun ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİT küçük bir MIKNATIS al eline ve XPRESSMUSİC yazan yere koy tuş kilidini kapat aç SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Eğer ben bunu nasıl yapıcam diye kendine dert yanarsan beyaz olan MIKNATISLARDAN bul ( yani güçlü olanlardan ) ince ve ufak derecede KIR, ön ekran kapağını aç XPRESSMUSİC yazan yerin altına hizalı biçimde koy ekranı kapat.

Bu yöntem pek sağlıklı değil. Mıknatıs zamanla telefonun ekranında morlaşmaya neden olabilir. Kalıcı ve garanti çözüm ekranın değişmesidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt