Ankarada sessiz gece ... Gençlerbirliği 0 - Fenerbahçe 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ankarada sessiz gece ... Gençlerbirliği 0 - Fenerbahçe 0
12. haftanın açılış maçında Lider Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Her iki takım birer topunun direklerden döndüğü maçta gol sesi çıkmadı, sarı lacivertliler Ankara'da iki puan bıraktı:0-0

Sarı lacivertliler peşpeşe iki Ankara takımıyla oynayacağı maçların ilk ayağı için başkentteydi. Sarı lacivertliler iki hafta sonra oynayacağı Galatasaray derbisine kadar puan kaybı yaşamamak için sahaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçı için belirlediği 19 kişilik kadroya, Mehmet Topuz, Serkan Kırıntılı Dia ile sarı kart cezalısı Bekir İrtegün ile Orhan Şam'ı almadı.

Ankara'nın soğuk havasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısından kısır geçti. Fenerbahçe 11. dakikada Emre ile gole çok yaklaştı. Milli oyuncunun ceza sahası önünde vurduğu sert şutta direk gole izin vermedi. Güçlü rakibi karşısında ani ataklarla gol arayan Gençlerbirliği, Mehmet Sedef ve Erdal ile yakaladığı cılız pozisyonlarda etkili olamadı. Ve başkentte yapılan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

kinci yarının ilk 15 dakikasında futbol adına pozitif gelişmeler yaşanmadı ve iki takım da net fırsatlar bulamadı. 65. dakikada Aykut Kocaman, Caner ve Özer'i yanına alıp, Semih ile Uğur Boral'ı sahaya sürdü. 70. dakikadan itibaren Gençlerbirliği oyunda kontrolü ele aldı. Azofeifa'nın muhteşem şutunda direk bu maçta ikinci kez gole izin vermedi. Bu pozisyondan bir kaç dakika sonra Oktay Delibalta'nın girdiği pozisyonda Volkan başarılıydı.

GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE:0-0
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Halis Özkahya

GENÇLERBİRLİĞİ:
Ramazan, Cem Can, Aykut, Kulisic, Mehmet Sedef, Hurşut(Dk. 83 Mumunga), Özgür, Azofefia, Soner(Dk. 90 Zec), Erdal(Dk. 64 Oktay), Tum
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bilica, Yobo, Ziegler, Özer(Dk. 65 Semih), Emre, Selçuk, Caner(Dk. 65 Uğur), Alex, Bienvenu(Dk. 84 Stoch)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SARI KART: Dk. 60 Bienvenu

İLK YARIDAN DAKİKALAR
11. dakikada Hurşut'un Fenerbahçe ceza alanın sağından yaptığı vuruştu top az farkla auta gitti.

12. dakikada Gençlerbirliği ceza alanın dışından Emre'nin şutunda kaleci Ramazan'ı geçen top kale direğinden oyun alanına geri döndü.

17. dakikada Alex'in ceza alanın dışından sert şutunda Ramazan, göğsünden sektirdiği meşin yuvarlağı 2 hamlede kontrol etti.

24. dakikada Hurşut, kendi yarı alanından aldığı topu Fenerbahçe ceza alanın önününe kadar taşıdı. Hızlı gelişen atakta Fenerbahçe defansı dönmekte zorlanırken, Hurşut soldaki Mehmet Sedef'e meşin yuvarlağı aktardı. Bu futbolcunun kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
Maçın 60. dakikasından sonra Oktay'ın girişiyle Gençlerbirliği, oyunu daha çok Fenerbahçe ceza alanı yakınında oynamaya ve pozisyon üretmeye başladı. Fenerbahçe ise kırmızı-siyahlı futbolcuların Alex'i iyi kontrol etmesi nedeniyle gol bölgesine topu taşıyamadı. Sürekli yana oynanan paslar sonucunda yapılan ortalarda Semih ile gol bulmaya çalışan Fenerbahçe'ye Aykut ve Kulusic izin vermedi. Sarı lacivertliler, bu yarıdaki en tehlikeli ataklarını 84. dakikada oyuna giren Stoch ile üretebildi.

63. dakikada Hurşut'un sağ taraftan ceza alanına gönderdiği topa uzak direkte Bilica dokunarak, kornere attı ve golü engelledi.

65. dakikada Soner'in Fenerbahçe ceza alanının solundan yaptığı ortada Aykut topa kafayla vurdu. Kaleci Volkan, meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.

71. dakikada Azofeifa'nın ceza alanına paralel giden sert şutunda meşin yuvarlağa Tum, uygun durumda kötü vurdu. Topla yeniden buluşan Azofeifa, meşin yuvarlağı Fenerbahçe ceza alanına tekrar gönderdi. Tum, topu uygun durumdaki Mehmet Sedef'e çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlağı Yobo, kafayla tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırdı.

74. dakikada Azofeifa'nın ceza alanı çizgisi üzerinden attığı sert şutta meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Topu yine Gençlerbirliği oyuncuları kaptı. Tekrar ceza alanına gönderilen topla Oktay buluştu. Bu futbolcunun Fenerbahçe defans oyuncularından sıyrıldıktan sonra yakın mesafeden vuruşunda topu kaleci Volkan, yumruklayarak uzaklaştırdı.

86. dakikada Alex'ten aldığı pasla Gençlerbirliği kalecisi Ramazan ile karşı karşıya kalan Stoch'un vuruşunda Ramazan golü ayağıyla engelledi.

88. dakikada sağdan Stoch'un ortasında filelere yönelen topu kaleci Ramazan, direğin üstünden kornere tokatladı.

Son yarım saati izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatan karşılaşma, golsüz sona erdi.
 


arslansem

arslansem

Üye
Özete bakılınca maçın hakkı beraberlik az da olsa Gençlerbirliği daha iyi gibi.Bu sene bariz bir şekilde üstün takım yok
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ah Aykut hoca ah ...
Formsuz Özer ve Selçuk da halen bu kadar niye ısrar edersin be arkadaş ...!
Stoch son 8 dakika oynadı , resmen maç tek kaleye döndü . İnanılmaz etkiliydi ... Stoch ve dia gibi iki kaliteli oyuncun varsa , ne yapıp edip bu adamları banko oynatman gerekiyor ... Dilimizde tüy bitti Stoch , Dia her zaman oynamalı , daha fazla şans almalı bu oyuncular...

Şu bir gerçek ki , bu takıma forvet şart ... Semih in ayak da duracak hali yok . Sokakdan bir adam getir , Semih den çok daha etkili oynar ... Yıllarca neden 11 de oynayamadığını bu sene bizlere kanıtlamış oldu ...!

Beraberlik kötü sonuçtur . 2 puan daha uçtu gitti ...!
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
fenerbahçe artık kötüye doğru gitmeye başladı
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
greenmile

greenmile

Üye
kendisi çok iyi oynuyorda bize laf atıyor:D,seni elinden kaçıran beşiktaşı biz özerin üstün başarısıyla kaçırdık avucumuzun içinden:ehe
 
haltie

haltie

Üye
Ankara her zaman zor deplasman olmuştur.Maçın bazı bölümlerini izledim sıkıcı geldi çok fazla.

Bir de bu semih milli takımda banko oynar diyorlar bence adam futbola küsmüş.fenerin nianga ihtiyacı var bence bir de lugano haksız mıyım :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt