NSS ile kodu bulabiliyorsun denedin mi??Slm arkadaşlar n95 8gb de pin değil kilit kodunu unuttum acaba çözüm var mi ?lütfen çok acil
çözüm yolu telefoncudur kardeşim![]()

NSS ile kodu bulabiliyorsun denedin mi??
----------Eklendi @ 11:10:47 ---------- Yazıldı @ 11:09:44 ----------
En gıcık gittiğim tipsin
Adam burda yardım istiyor sen telefoncuya götür demişsin
Adam zaten götürse konu olmazdı
daha duyarlı olmanı tavsiye ederim![]()

NSS ile kodu bulabiliyorsun denedin mi??
----------Eklendi @ 11:10:47 ---------- Yazıldı @ 11:09:44 ----------
En gıcık gittiğim tipsin
Adam burda yardım istiyor sen telefoncuya götür demişsin
Adam zaten götürse konu olmazdı
daha duyarlı olmanı tavsiye ederim![]()
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...irma-anlatimlari-by-reis-i-eagles-153867.html
http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...a-usb-cable-nemesis-service-suite-320414.html
dünde açtın bu konuyu söyledim ama anlatamadım galiba keşke dediğin gibi pin kodunu unutsaydın.Nemesis Service Suite(NSS) tek çaresi bu diyebilirim eğer ki yapamayacaksan uğraşma telefoncuya götür.
evet bende istemem telefoncular zengin olsunama tek çaresi bu diyebilirim pc varsa iyice programı okuyup yapabilirsin,tabi riskli bir program servis programı product code v.s değiştirebiliyor dikkatli kullanmak lazım,pc yoksa tek çare telefoncuya götürmek kalıyor.
Haydar yanlış anlama sakın gönül de koyma. Senle biz hack işinde bile bayağı uğraştık kilit kodunu sen telefoncuya kırdır. 5-10 tl birşey değil. Biliyorum o telefon elinde kalırsa gidip 50 tl vereceksin en az. Kurtaramazsın da. Yine de sen bilirsin.
sen yedekle ya da telefoncuya şöyle yedeklesin. Ama mutlaka söyle unutabilirlerDoğru. Zaten öyle yapıcam ya peki kardeşim telefoncuda yaparsalar şey fotolar müzikler falan gitmiyo dimi bazı arkadaşlarım tel sıfırlanıyo diyolar da
Haydar yanlış anlama sakın gönül de koyma. Senle biz hack işinde bile bayağı uğraştık kilit kodunu sen telefoncuya kırdır. 5-10 tl birşey değil. Biliyorum o telefon elinde kalırsa gidip 50 tl vereceksin en az. Kurtaramazsın da. Yine de sen bilirsin.

sen yedekle ya da telefoncuya şöyle yedeklesin. Ama mutlaka söyle unutabilirler
evet yedeklemek lazım sıfırlanıyor her şey.
----------Eklendi @ 20:18:24 ---------- Yazıldı @ 20:16:26 ----------
----------Eklendi @ 20:21:22 ---------- Yazıldı @ 20:18:24 ----------
evet nemesisle yapılıyor ama dikkatli yapmak lazım yapılacak bir hata başka sorunlara yol açabilir maliyeti arttırır.