nokia x2 - 00 yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
nokia x2 - 00 yardımmmm
ya konuyu nereye açacam bilemedim herhalde s40 tabanlıdır bu meret neyse tel 2. el aldım sesi güzel şarzda uzun gidiyo bu arada ama web browserlerin kendi tarayıcısı hariç ovi ve eposta dahil hiçbiri internet bağlantısı kuramıyor kendi içindeki tarayıcısı olan operayı güncelleştir diyor güncelleştirmeyi indiriyor ama kurulumda tıkanıyor bağlantı kurulamadı diyor birde yüklenen opera 2 versiyonunu yükledim bolt browserlerin üzerinde sarı anahtar resimi var acabağa bir onay şifre felan mı gerekiyor ki ? yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler birde bana nokia e6 telefonunda n8 deki gibi internetten online film video seyretme imkanı olup olmadığını veya dengi olup n8 kadar pahalı olmayan başka bir telefon var mı ?

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
ayarlardan yapılandırma ayarlarına gir,sorun ordan olabilir.....

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan yapılandırma ayarlarına gir,sorun ordan olabilir.....

tüm ayar kontrol paneline tek tek gözz attım ama sonuç gene aynı ya aynı sorunu yaşayan bir tek ben miyim ki bea :P tüm web tarayıcıları açmıyor üzerinde anahtar resmi çıkıyor seçeneklerden uygulama ayarlarına bağlantıları veri okuma felan hepsini okeyliyorum genede tık yok ühü ühüü ühüüü

Archonn

Archonn

Üye
tüm ayar kontrol paneline tek tek gözz attım ama sonuç gene aynı ya aynı sorunu yaşayan bir tek ben miyim ki bea :P tüm web tarayıcıları açmıyor üzerinde anahtar resmi çıkıyor seçeneklerden uygulama ayarlarına bağlantıları veri okuma felan hepsini okeyliyorum genede tık yok ühü ühüü ühüüü

operatörünüz nedir?
Diğer operatörler için aynı mıdır bilmiyorum ancak vodafone kullanıcısı olarak ben de sim kartını takıp çıkardığımda sadece telefonun dahili web tarayıcısından internete bağlanabilirken opera miniden girememekteyim.

Hattınız vodafone ise *3636# ' yi arayıp "5)Cihaz Ayarı Alma" > "1)Onayla"yı seçin. Resimli mesajlaşma ve internet ayarlarınızı alacaksınız.Sonrasında muhtemelen sorun çözülecektir.

texastalip

Üye
kardeş bende x2 kullanıyorum yapılandırma ayarlarına gir vodafone wapı seç snra tüm uyglamalrda vrsayılan yap de o anahtarında anlamı şu bu uygulamanın web sayfası var demek

tempestshine

tempestshine

Üye
sarı anahtar c3'de de var

Mesut_frt

Üye
Telefonunuzun menüsünden
ayarlara geldikten sonra veri
değişimi
seçeneğinden GPRS seçeneğini
işaretli duruma getiriniz.
Aynı bölüm içerisinde
yetkilendirme seçeneğindeki
işareti kaldırdığınızda (yani kapalı
konuma getirdiğinizde) bu hatayı
almamış olacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt