3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

tanerti

Üye
msn bağlantıda sorun yardım edin lütfen arkadaşlar. can not allow login bağlantı hatası alıyorum acaba nedeni nedir.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
benim xpressmusic dokunmatik media tuşu çalışmıyo usta bilgine :)
mediabar da sorun yok arkadaşlar
hocam şu ikinci ev ekranının duvar kağıdını değiştirebilsek keşke mümkün mü bu?
mümkün deil şuan için
Selam, yeni sürümde İngilizce dil var mı, bir de zaman zaman Media tuşu çalışmıyor. Yeniden başlatmak gerekiyor çalışması için.
ing dil yok

msn bağlantıda sorun yardım edin lütfen arkadaşlar. can not allow login bağlantı hatası alıyorum acaba nedeni nedir.
msn de sorun yoktu en son,en kısa zamn da tekrar deneyip sonucu yazarım

tanerti

Üye
mediabar da sorun yok arkadaşlar

mümkün deil şuan için

ing dil yok

msn de sorun yoktu en son,en kısa zamn da tekrar deneyip sonucu yazarım
bide kardeş uyumlu sende çalışan bi msn programıda gonderirsen sevinirim, msn yi kurmam lazım. ilgilendiğin için teşekkurler, kolay gelsin

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
bide kardeş uyumlu sende çalışan bi msn programıda gonderirsen sevinirim, msn yi kurmam lazım. ilgilendiğin için teşekkurler, kolay gelsin
buyur:

tanerti

Üye
çok teşekkur ederim, şimdi tamamdır sorun yok.. yükledim msn yi ve gayet stabil çalışıyo. tekrar teşekkurler emeğine sağlık...

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

eagletim

Üye
benim tel de kendi kendine durmadan mesaj gönderiyor. gönderilmiş öğelerde bir şey yok. Faturadan da kontrol etmedim mesaj ücreti kesiliyor mu diye. google'a girip arattım net bir şey yok. bir çözümü var mı acaba.

halilaykol

Üye
dostum rompatcher da yamaları aktif edip teli ynıden baslatınca yamalar aktıf olmuyor otomatık baslata da ekledım ama sıkıntı nerde yardımcı olur musun?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
benim tel de kendi kendine durmadan mesaj gönderiyor. gönderilmiş öğelerde bir şey yok. Faturadan da kontrol etmedim mesaj ücreti kesiliyor mu diye. google'a girip arattım net bir şey yok. bir çözümü var mı acaba.
ilk defa sen de böyle bir sorun çıktı hard format atmayı dene
dostum rompatcher da yamaları aktif edip teli ynıden baslatınca yamalar aktıf olmuyor otomatık baslata da ekledım ama sıkıntı nerde yardımcı olur musun?
rompatcher dan kaynaklanıyor bi daha ki güncellemede sorun çözülecek

karadaguzay

Üye
beyler ben ilk kez fw flashlıcam bunu flashlıyımm ayrıca rofs 2 adlı dosya indirilecekmi yoksa klasörün içindemi bana yazarmısınız lütfen

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben ilk kez fw flashlıcam bunu flashlıyımm ayrıca rofs 2 adlı dosya indirilecekmi yoksa klasörün içindemi bana yazarmısınız lütfen
bütün dosyaları içinde sadece gerekli programları ayrıca indirmen yeterli

tanerti

Üye
rompatcher dan kaynaklanıyor bi daha ki güncellemede sorun çözülecek[/QUOTE]

hsynyrr

hsynyrr

Üye
s.a. arkadaşlar bn ilk defa telefonumu hackliyeceğim nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum dosyayı indirdim şimdi ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olurmusunuz
5800 Blue Xm versiyon V 60.0.003 tür RM-356yardımcı olursanız sevinirim
djmatrix arkadaşım bana özel mesaj atıp anlatabilirsen çok sevinirim

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
s.a. arkadaşlar bn ilk defa telefonumu hackliyeceğim nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum dosyayı indirdim şimdi ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olurmusunuz
5800 Blue Xm versiyon V 60.0.003 tür RM-356yardımcı olursanız sevinirim
djmatrix arkadaşım bana özel mesaj atıp anlatabilirsen çok sevinirim
hangi dosyayı indirdin?

bi dahaki güncelleme ne zaman gelecek[/QUOTE]

bu gün gelebilir

supermemo

Üye
gerçekten yükleniyor mu yükleniyorsa teşekkürler

supermemo

Üye
ya lütfen yardım edin winrar ile indirdim ama dosya yöneticisinde soru işareti simgesi var ve açılmıyo diyo lütfen yardım edin :(

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
linkler güncellendi arkadaşlar...

Üst Alt