Android 4.0 ICS Optimus Black -> 2012 1. Çeyrek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moxelu

moxelu

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0 ICS Optimus Black -> 2012 1. Çeyrek
LG

Optimus 2X -> ICS Gelmeyecek
Optimus 3D -> 2012 1. Çeyrek
Optimus Black -> 2012 1. Çeyrek
Optimus Pad -> 2012 1. Çeyrek
Optimus LTE -> 2012 1. Çeyrek

İnanasım gelmiyor ama, chip'de spekülasyon yapmıyordur ya ?

erdem83

Üye
Yok artık:)

moxelu

moxelu

Üye
    Konu Sahibi
En azından Cyanogen uğraşıyor, yüklemiş çalıştırmış, şüphesiz eksikleri vardır, çalışmayan fonksiyon veya donanımlar vardır, ama bi şekilde yayınlayacaklardır diye düşünüyorum.

[video=youtube;NxtPJozoahU]http://www.youtube.com/watch?v=NxtPJozoahU&list=WL3AE0CC15EF8FEA55&index= 6&feature=plpp_video[/video]

adem-t

adem-t

Üye
İnşallah doğrudur Chip e güveniyorum.:)

Jetlak

Üye
lg sesimizi duydu arka arkaya bombaları patlatıyor :D

Masha

Masha

Üye
Bu süper bi haber.
Android 2.2 Froyo'dan pek bir şikayetim yoktu. Hızlı ve stabil çalışıyordu.
Ama 4.0 Ice Cream gelir ki öyle görünüyor. Daha güncel bir smartphone olacağı kesin Optimus Black'in.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Chip e qerek yok ki resmen açıklandı lg tarafından

moxelu

moxelu

Üye
    Konu Sahibi
:) Konuyu açtığım zaman açıklanmamıştı .

Ocean258

Ocean258

Üye
Yoruldum artık ya :)) bızde ınsanız yeter artık :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Bakalım merakla bekliyoruz..

moxelu

moxelu

Üye
    Konu Sahibi
Hacı en güzeli hiç bakmıcan bu versiyonmuş , iyileştirmeymiş falan, kullancan telefonu olcak bitcek.
Geçen bi arkadaşım baktım desire s almış 1 ay olmuş , bana telefonu gösteriyor, dedim hangi versiyon yüklü onda, o ne ki , android yüklü işte dedi.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
En azından Cyanogen uğraşıyor, yüklemiş çalıştırmış, şüphesiz eksikleri vardır, çalışmayan fonksiyon veya donanımlar vardır, ama bi şekilde yayınlayacaklardır diye düşünüyorum.

[video=youtube;NxtPJozoahU]http://www.youtube.com/watch?v=NxtPJozoahU&list=WL3AE0CC15EF8FEA55&index= 6&feature=plpp_video[/video]

kardeş bunu bulamadım nerden buldun yardımcı olursan sevinirim çok hoşuma qitti

xpity

Üye
Yılan hikayesine döndü resmen, sanki 2.3 rom çıkarttıda bide 4.0 çıkartıcaz diye övünüyorlar. Samsung ve htc harıl harıl rom çıkartıyor, lg sadece laf ebeliği yapıyor. Cyanogen takımını işe alsın lg yoksa bu gidişle bi cacık olmaz..

moxelu

moxelu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu bulamadım nerden buldun yardımcı olursan sevinirim çok hoşuma qitti
Dostum henuz gelistirme aşamasında cm9, bir iki hafta sonra yayınlayacağım diyor ricardo amcamız,Allah iniś takımlarına zeval vermesin. Ben onun yalancısıyım.
Ama ben cm7 yi çok beğenmeme rağmen kullanamadim, sıkıntılı bir room. Bence kararlı stock room beklemek en doğrusu, hele bi 2.3 e kavuşalımda ics içinde bekleriz artık 5-6 ay. Beklerken çatlamayız inşllah.

Masha

Masha

Üye
Optimus Black için Aralık ayının ortalarında Android 2.3 güncellemesi geleceği açıklanmıştı. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca benim kullandığım kadarıyla şu anda Android 2.2 Froyo olmasına göre gayet hızlı ve stabil.

william75

william75

Üye
Gelsin artık Optimus Black'e güncelleme. ben de andoid 2.2 froyo'dan memnunum ama yeni versiyonu da merak ediyorum. Yalnız haber doğruysa Lg gecikmeden dolayı özür diler gibi bayağı hızlı geliyor

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Şu an ne olacaqı belli deqil söz verdikleri tarihde yayınlamadılar şimdi dört qözle bekliyoruz inşallah yılan hikayesine dönmez. Cihaz harika ama bence bu yazılım qecekmelerinden sınıfta kalıyo hadi hayırlısı bakalım

Masha

Masha

Üye
Bekleyip görücez o zaman :hmmm bayağı bekledik gerçi.

cimi91

cimi91

Üye
Optimus 2x(p990) için de gelecek.Hem aralarında en iyi telefon o ona niye gelmesin ki çok saçma lg bizzat üzerine basa basa lg optimus 2x için tabiki gelecek dedi.%90 ihtimal ocakta gelir.

Ocean258

Ocean258

Üye
Şu an ne olacaqı belli deqil söz verdikleri tarihde yayınlamadılar şimdi dört qözle bekliyoruz inşallah yılan hikayesine dönmez. Cihaz harika ama bence bu yazılım qecekmelerinden sınıfta kalıyo hadi hayırlısı bakalım

aynen :oke: Bi an once çıkartsınlar artık bencede sıkıldım artık sadece haberlerını gormekten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt