İphone 4S'i Yerle bir etti..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S'i Yerle bir etti..!!
Ice Cream Sandwich'li Galaxy Nexus'un Apple'ın son cebi iPhone 4S karşısında nasıl bir performans sergilediği, AnandTech'in yoğun hız testleri sonunda ortaya çıktı. Sonuçlarda Android 4.0'lı Galaxy Nexus'un, bazı önemli alanlarda 4S'i geçtiği gözlendi.

Düşük puanların daha yüksek performans anlamına geldiği SunSpider Benchmark'da (0.9.1) Galaxy Nexus 1879 puan alırken, iPhone 4S 2250 puana ulaşabildi.

Galaxy Nexus, yüksek puanların daha iyi olduğu Rightware BrowserMark testinde de 98.272 puanla, 87.841 puan alabilen iPhone 4S'i geride bıraktı. Samsung cebin bu iki testteki başarısı, teorik olarak web sayfalarını daha hızlı işlediği anlamına geliyor.

iPhone 4S'in daha iyi olduğu alan!

Ancak iPhone 4S'in de iyi olduğu önemli alanlar var. Grafik işleme testlerine geldiğimizde sonuçlar yer değiştiriyor ve iPhone 4S ile iPad 2, Galaxy Nexus'a geçiyor. Galaxy Nexus bu alanlarda yeterince iyi olsa da, iPhone 4S kadar iyi değil. Yani teorik olarak iPhone 4S'in daha yüksek bir oyun performansı sunması gerekiyor.

Hız testleri, cihazların hızları hakkında objektif rakamlar sağlaması bakımından çok faydalılar. Ancak kullanıcı deneyimine geldiğimizde bu rakamlar, her zaman aynı şekilde yansımayabiliyorlar. Yine de Galaxy Nexus'un bu sonuçları oldukça etkileyici.

Masha

Masha

Üye
İphone 5 çıksın ben o zaman görücem Samsung Nexus'u :)

• Beğen
Tepkiler: LEVİS506
y n s c n

y n s c n

Üye
Bench skorları ortada, en iyi cihaz iphone 4s diyen arkadaslar gelsin bi dakka konuscaz :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetgoklu
murat3702

murat3702

Üye
iPhone 5 çıktığı zaman Nexus 2 çıkar. :)

• Beğen
Tepkiler: tolgalaxy, mehmetgoklu, 61semih ve 1 kişi daha

mancukya

Üye
Sadece GPU grafik icin geride kalmis ama onda bile aci gercegi söylemiyorlar o telofonun cözünürlügü Iphone bilmem kac kati büyük ve buna ragmende utanmadan Iphone 4s GPUsu daha iyi mantigina girmislerki hikaye okuyorlar.

----------Eklendi @ 17:25:09 ---------- Yazıldı @ 17:24:15 ----------

İphone 5 çıksın ben o zaman görücem Samsung Nexus'u :)
Him peki kardesim Iphone Arm islemcilerini hangi sirket üretiyor ? yada pek cok parcayi Apple kimden satin aliyor biliyormusun ?

• Beğen
Tepkiler: tolgalaxy ve mehmetgoklu
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iphone 4s yeni çıktı adam iphone 5 diyo :D daha en az 3 yıl beklemen lazım.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Sadece GPU grafik icin geride kalmis ama onda bile aci gercegi söylemiyorlar o telofonun cözünürlügü Iphone bilmem kac kati büyük ve buna ra

Him peki kardesim Iphone Arm islemcilerini hangi sirket üretiyor ? yada pek cok parcayi Apple kimden satin aliyor biliyormusun ?

Ekranlarını LG'den aldıklarını bılıyorum da hocam Arm ıslemcılerını kımler uretıyor bılgım yok

Emre-45

Emre-45

Üye
800mhz ile harika bence 1.2 ye kafa tutuyor

Lenneth

Üye
iOs internet performansı konusunda Android'i geçemeyecek sanırım :)

cargo3230

cargo3230

Üye
bunlar kısa süreli anlık performanslardır bence uzun süreli performans anlamında iphone daha ii dir gibime geliyo tahmin ama öyle olduğunu düşünüyorum.....

mancukya

Üye
Ekranlarını LG'den aldıklarını bılıyorum da hocam Arm ıslemcılerını kımler uretıyor bılgım yok
Samsung üretiyor, Apple Arm islemcisi üreten bir firmayi ve lisanslarini satin aldi ve üretimi Samsunga yaptiriyor daha cihazin pek cok parcasi gene Samsung tarafindan üretiliyor hatta Ipad ekranlarininda bir bölümü.
Samsung cok yönlü bir sirket aralarindaki mahkemelere ragmen 1 ay önce gene anlasmayi uzattilar birde su olay var Iphone 5 yada nette cikan resimler hikaye degildi 4s olarak cikmasi ve gecikmeside 2 firma arasindaki kavgalardan kaynaklandi 4 cekirdekli ve Hd ekranli Iphone 5 olayi bu yüzden olmadi.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Diyorsun? :) Olabilir yanı mantıklı aslında soyledıklerın.. 4 gozle ıphone 5 bekleyen arkadaslar dusunsun benım ıcın sıkıntı degıl aslında :) 4S en cok onları hayal kırıklıgına ugrattı..

kazoo_44

kazoo_44

Üye
SGS3 geliyor nexus 2 ye ne gerek var

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
emreilhans

emreilhans

Üye
Arkadaşın biri ip5 çıkınca siz görürsünüz diyor :D ahahha. ip5 çıkınca zaten SGS3 ezecektir onu sen merak etme. Ha bide sgs2 çıktı ip4 ü ezdi ip5 çıkınca siz görürsünüz dendi, sgs3 çıkacak ip5çıksın siz görürsünüz diyecekler :D komik.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
herşey donanım değil, bunun bir de yazılımı var ;)

TheCower

TheCower

Üye
Evet yazılım açısından ios daha iyi görünüyor bence. Ama ben samsung tercih ederim iosla işim olmaz.

franzliszt

franzliszt

Üye
isterse kağıt üstünde bencmarkda 95 e katlasın ben programları açınca karşıdaki apışıp kalıyormu işte beni ilgilendiren bu adam gibi yazılım çıkarınca bence karşılaştırsınlar iphone la çünkü 800mhz artı 512 ramle kafa tutuyor bu nasıl bir stabilliğe sahip olduğunun açık kanıtı bence . 800 mhz ye düşürüp 512 mb ramle yapsaya androidler o skoru.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Sgs3 banada yalan eder gıbı gelıyor Iphone 5 'i tabı ıphone 5 cıkarsa :))) Alıstırdılar sımdı bundan sonra 4 SX cıkartırlar Doğan gibi sonra SLX gelır bunlar sittin sene ıphone 5 goremez :))

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
Takipçi Satın Al

Üst Alt