Bu c7 beni çıldıtıcak ah nokia ah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
Bu c7 beni çıldıtıcak ah nokia ah
Arkadaslar acilen yardıma ihtiyacım var nokia c7 kullanıyorum ve cıhazım durmadan internete baglanıyor acıl yardım bekliyorum ınterne baglanan dosya ( z/sys/bin/nmcirserviceserver exe

----------Eklendi @ 01:02:07 ---------- Yazıldı @ 01:00:53 ----------

ocagımı batırdın nokıa bırgunde 20 gtti ya

By_FarkLi

Üye
Walla Kardes bu c7 ve nokıa bızı sakat eddı bende korkudan goruntuler ve muzıklere gıremıorum kendılıgınden gps acıyor ve kontor gıdıor anna dıe bıde ısletım sıstemı cıkarmıslar telefon kendınee gelemedı 1 kere yolladım servıse aynı hala kendılgınden reset atmalar sarj gıtmıor yanı satıcam walla ıyıbı telefon bulursam ıpone gıbı

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Garip bir konu. Arkaplanda başka bir program çalışmadığından eminmisin? Olmazsa bu programı yükle herşeyi kontrol edersin. Link =

Burak

Üye
arka planda uygulama çalışıyor olabilir.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
o yukku bende ama ben(z) surucusunden bahsedıyorum ya sılılem o dosyayı ama z de oldugu ıcın sılemıyorum

----------Eklendi @ 01:21:40 ---------- Yazıldı @ 01:20:16 ----------

bi sorun daha var ya cevrimdısı harıta yuklu butun konumlama ayarları kapalı harıta internete baglanıyo

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Dediğim programı kur kardeş, herşeyi kontrol edersin o programla...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
sen hiç sinirleniip
fooormat attin mi hiç..
el elin eşeğinin türkü çığırarak ararmış

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
ozzytaste kardeş bende netqin gurd da yuklu netqin antiruste ama sonuç yok yıne aynı

Ricochet

Ricochet

Üye
format at.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Ilginç çünkü o programla ayarlardan hangi programa izin veriyorsun kendin belirliyorsun. Baktın hiç olmuyor yazılımı sil baştan tekrar yükle..Anna

Febris

Febris

Üye
format at *#7370#

tur_han

Üye
bağlantı ayarlarından kendi ülkenizde veri kullan ı wilan yap düzelir. Format çare değil hiç uğraşma..

ucantcme

ucantcme

Üye
kamerayı aç ayarlardan yer kaydt veya konum kaydt olması gerenk onu kapa gps açmaz

marmaraisland

Üye
Arkadaslar acilen yardıma ihtiyacım var nokia c7 kullanıyorum ve cıhazım durmadan internete baglanıyor acıl yardım bekliyorum ınterne baglanan dosya ( z/sys/bin/nmcirserviceserver exe

----------Eklendi @ 01:02:07 ---------- Yazıldı @ 01:00:53 ----------

ocagımı batırdın nokıa bırgunde 20 gtti ya

arkadaşım aynı şekile benimde bağlanıyodu en sonunda nokia müşteri hattını aradım ve bana bikaç anlatımla bütün ayarlarımı değiştirtdi ve düzeldi suan bağlanmıyo sadece ben istediğimdebağlanıyo istersen sende bi hara müşteri hattını dene şansini bnde tek kalan sorun teli kapatıp ilk açtığım da bi bağlantı yapıyo onuda wifi den ve nokia kulanıcı adını ve porolayı soruyo onuda kapattımı bidaha ben istemeden bağlanmıyo kolay gelsin

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
aradım orayıda aradım ama yok butun ayarlr kapalı zaten

uribaju

uribaju

Üye
kardeş sana tek çözüm belle yüklemen bellede mobil veri diye bir seçenek var ona bastınmı hiçbirzaman internete girmez.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
ama şuan c7 belle stabil degil

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
format at olmassa servise ver :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Stabil değilmi öyle stabil ki anlatamam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...