lütfen..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
lütfen..!!
ya arkadaslar fw lere baktim cins cins ısim yazmslar,orjinallik adına bsy yok orjınallge braz daha önem versek olmaz mi? Ben c6-01 görünümlu fw yüklemek istiyorum ama fw lern icergne bakınca vazgecmek zorunda kalıyorum.cogu arkadasta bu yùzden yuklemyr eminm..ayrca gözumden kacms olablr adam akıllı c6-01 e benzeyen fw varsa bilglendrrsenz sevinrm.saygılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
resm yokda arkadasmda c6-01 var kardes ana menude 3 ekran modu var o cok hosuma gdyo.genel c6 sürümunün özellikleri .) msj icerkleri ve yazs seklleri.pc ye baglandgnda en azndan farklı ism yazmasn die düsünuyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Cins cins isim derken? Port kelimesi sana yabancı geliyorsa yapacak birşey yok. Mesela en açık seçik isimle yazılmış olan "Nokia C6 v41.0.010 'Türkçe' Portlandı" konusunun ismi çok açık.

CFW, port, FW ve diğer özel isimler (Xprience, OmegA, Maxi Power vs.) bu terimleri bilmeden telefonuna bir işletim sistemi yüklememelisin.

anılbaran

anılbaran

Üye
3 ev ekranı olayı yok zaten olamaz da cfw lerdeki c6-00 yazılımı c6-01 in degil . Digerleride maxipower da var zaten :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
3 ekranı unut kardeşim :) Henüz 3 ekran S60v5 portlarına düşmedi. Şuan C6-00 var ve 2 ekranı var onunda sadece tek ekranına widget eklenebiliyor. C6-01 Symbian S^3 işletim sistemine sahip.

Sanırım sen bas bas bağırarak "Neden S^3 işletim sistemini 5800'a yükleyemiyoruz" demek istiyorsun. Sana cevap: İmkansız! :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
kardes youtube de izledm sanki :D yabancı sitelerde adamlar yapms baya degsklk. omega gb vs ismlere gerek yok diye dusunuyrm.ama emegnze saglk genede

----------Eklendi @ 22:16:52 ---------- Yazıldı @ 22:15:22 ----------

ben o videoyu bulur linkini atmaya calsrm. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
kardes youtube de izledm sanki :D yabancı sitelerde adamlar yapms baya degsklk. omega gb vs ismlere gerek yok diye dusunuyrm.ama emegnze saglk genede

cfw ler ugraşlar sonucu hazırlanıyor.isimsiz cfw, modeli olmayan bataryaya benzer :D cfw nin ismi vardır ve isim sayesinde tanınır .yani sen ona başka isim diyebilirsin kendi düşüncenden mesala ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İsim olayı CFW lerin çok çeşitli olmasından kaynaklanıyor. Yani her yerde C6 port ve orjinal CFW leri var. Onların hepsinin isimsiz olduğunu düşünebilir misin? Yani neresini beğenmedin?

İsim olayı şu noktada önem kazanıyor. Farzedelim ki iki üye bir konuya mesaj yazıyor:

- Kullandığınız en iyi CFW biliyor musunuz?
- Ben kullanıyorum, Maxi Power, öneririm.

Anladın mı?

utkan_61

Üye
3 ekranı unut kardeşim :) Henüz 3 ekran S60v5 portlarına düşmedi. Şuan C6-00 var ve 2 ekranı var onunda sadece tek ekranına widget eklenebiliyor. C6-01 Symbian S^3 işletim sistemine sahip.

Sanırım sen bas bas bağırarak "Neden S^3 işletim sistemini 5800'a yükleyemiyoruz" demek istiyorsun. Sana cevap: İmkansız! :D

2 ekrana da widget eklenebiliyor :).
Sitelerden modları alıp rofs2 nin içine atmakla cfw yaptım denilmez :).
3 ekran olmuyor onu dogru demişsin ama :).

anılbaran

anılbaran

Üye

c6-00 portunun 2. Ev ekranına widget ekleyebildigi nerden uydurdun .Modları rofsa atmakla cfw yapılmassa nasıl yapacan . ???

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Cehalet bastı ortalığı kaçın :aha:

utkan_61

Üye
c6-00 portunun 2. Ev ekranına widget ekleyebildigi nerden uydurdun .Modları rofsa atmakla cfw yapılmassa nasıl yapacan . ???

.xml dosyasıyla oynamayı bilmiyorsun demekki. 2. Ev ekranını doldurabiliyorsun sadece flashladıkdan sonra istedigini silip ekleyemiyorsun 1. ekrandaki gibi. Azcık mantıgına yerleşseydi o saati nasıl koyup kaldırdıgın gibi uygulamada koyabilecegini kavrardın :). Uydurmam ben. Downgrade olmuyor dediler onuda yaptım konusunuda actım nasıl yapıldıgının. Yanlış yorumlar yapmayın.

anılbaran

anılbaran

Üye
.xml dosyasıyla oynamayı bilmiyorsun demekki. 2. Ev ekranını doldurabiliyorsun sadece flashladıkdan sonra istedigini silip ekleyemiyorsun 1. ekrandaki gibi. Azcık mantıgına yerleşseydi o saati nasıl koyup kaldırdıgın gibi uygulamada koyabilecegini kavrardın :). Uydurmam ben. Downgrade olmuyor dediler onuda yaptım konusunuda actım nasıl yapıldıgının. Yanlış yorumlar yapmayın.

.xml düzenlemeyi 'biliyorum' :oke:

utkan_61

Üye
.xml düzenlemeyi 'biliyorum' :oke:

Ozaman bunuda bilmen gerekirdi. Yapılabildigini yabancı siteler taa ne zaman çözdü :). Biz bile yaptık.
Buyur bu da link. İbret alın. xml düzenlemeyi bilseydin yapardın. false yazınca saat gitsin true yazınca gelsin bunu biliyormussun demekki sadece :).

O cehalet bastı ortalıgı diyen arkadasında fw yapmayı benden ögrendi. Asıl nickim Utk4n* bütün 5800 kullananlar tanır beni neler yapıp yapamayacagımı bilirler.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ozaman bunuda bilmen gerekirdi. Yapılabildigini yabancı siteler taa ne zaman çözdü :). Biz bile yaptık.
Buyur bu da link. İbret alın. xml düzenlemeyi bilseydin yapardın. false yazınca saat gitsin true yazınca gelsin bunu biliyormussun demekki sadece :).

O cehalet bastı ortalıgı diyen arkadasında fw yapmayı benden ögrendi. Asıl nickim Utk4n* bütün 5800 kullananlar tanır beni neler yapıp yapamayacagımı bilirler.

hayırdır eski nicki niye kullanmıyon :) o zaman benide tanıman gerekiyodu evet senin konuda ilgin olabilir napak yani :)

----------Eklendi @ 09:04:11 ---------- Yazıldı @ 09:01:19 ----------

ayrıca flashtan sonra bişi ekleyip kaldırmıcaksam ne anlamı kaldı ki :oke:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
hayırdır eski nicki niye kullanmıyon :) o zaman benide tanıman gerekiyodu evet senin konuda ilgin olabilir napak yani :)

----------Eklendi @ 09:04:11 ---------- Yazıldı @ 09:01:19 ----------

ayrıca flashtan sonra bişi ekleyip kaldırmıcaksam ne anlamı kaldı ki :oke:

Seni mi kıracam al kullanıyım. Ayrıca bayadır girmiyordum sende mesaj atmıssın bana soru sormussun bi kaç tane :).
2. ekran da kullanılabiliyor 1 gibi ama onu ugrasmadıgım için çözemedim daha yeni telefon alınca bıraktım :).
Yani demek istedigim bir konuda bilgin yoksa öğrenmeye bakacaksın irdelemeye gerek yok baskalarına öyle birşey yok falan diye yanıltmayın :).

Uzun lafın kısası ; 2. ekranda dahil kullanılabiliyor. İyi günler :).

anılbaran

anılbaran

Üye
peyki bakalım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt