yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen
merhaba ben 1 2 gün önce online bir oyuna 200 tl yatıracaktım ama atm arızalandı para içeride kaldı :( 18 yaşından küçük olduğum için de parayı geri vermiyorlar daha doğrusu alamıyorum :( sizce ne yapmalıyım?

delrico

delrico

Emekli Yönetici
babanla birlikte git bankaya:ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
200 tl buyuk rakam bi oyun için :hmmm yanına birini al 18 den buyük birisine verirler

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
onlardan gizledim zaten

----------Eklendi @ 16:32:37 ---------- Yazıldı @ 16:31:13 ----------

ebeveyn kimliği istiyorlar yaa :'(

Burak

Üye
yapacağın şey büyük birisiyle gitmen.

1.dereceden akraban olması gerekiyor o kişinin

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
of ya çok pişmanım :S

y n s c n

y n s c n

Üye
Gelip hallederim paranın %40'nı alırım ama ? :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Burak

Burak

Üye
aynen gelip hallediriz ama paradan pay vericeksin . :D

greenmile

greenmile

Üye

Cıngar çıkarırım alırım parayı :ehe

kendi param olsa bende çıkarırım :D 3.şahısın parasını cıngar çıkarsan sende patlar,bence kardeş babasına söyleyecek en başta sağlam bi dayak yedikten sonra beraber gidip alacaklar:ehe en iyi yol bu:D

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
SHS

SHS

Üye
Dayak yemez yaw, babası bi ohh çeker iyiki atm bozulmuş der, sevinir adamcağınız parayı kurtardık diye.. Bi fırça atar tamam

devran_34

devran_34

Üye
kardeş sen git babana de dki internetden para kazandım para napolyon gibi siteler var oradan filan de işte bide genç olacaksın uydur bişey

YADA 18 YAŞINI BEKLE :kop:

greenmile

greenmile

Üye
200 lira benim çocuğum habersiz oyuna para verse ona dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim:ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak
bydexer

bydexer

Üye
kardeş sen git babana de dki internetden para kazandım para napolyon gibi siteler var oradan filan de işte bide genç olacaksın uydur bişey

Arkadaş haklı, dinle büyüklerini :good:

greenmile

greenmile

Üye

zaman aşımı var belli bir süre sonra hazineye kalıyor para:ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak
devran_34

devran_34

Üye
200 lira benim çocuğum habersiz oyuna para verse ona dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim:ehe

ben pvp sini oynarım o oyunun o 200 lira ile neler yaparım bende YEMEDEN-İÇMEDEN İSTANBUL turu en başta mesala :naughty:

bydexer

bydexer

Üye
ben pvp sini oynarım o oyunun o 200 lira ile neler yaparım bende YEMEDEN-İÇMEDEN İSTANBUL turu en başta mesala :naughty:

Katılıyorum, o parayı oyuna vericeğime güzel bir İstanbul turu, paha biçilemez (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt