Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiddink sizce başarılı olabilecek mi? anket
Sponsorlu Bağlantılar
haltie
Üye
Konu Sahibi
Hiddink sizce başarılı olabilecek mi? anket
Guus Hiddink
Evet arkadaşlar sizce hiddink başarılı olabilecek mi?yabancı teknik direktör bu takıma uyum sağlayacak mı?
DiaBLoS
Moderator
Hiddink , ülke takımlarda oldukça başarılı bir hoca . Gittiği her takım da gözle görülür bir yükseliş ve başarı muhakkak olur ..
Fakat 4 ay sonra Hiddink mi , sorusuna cevaplayamam açıkcası . Bu çok acı . O kadar zaman geçti , ve Hiddink !
Neyse hayırlısı olur inşallah .
haltie
Üye
Konu Sahibi
DiaBLoS™;2057135' Alıntı:
Hiddink , ülke takımlardan oldukça başarılı bir hoca . Gittiği her takım da gözle görülür bir yükseliş ve başarı muhakkak olur ..
Fakat 4 ay sonra Hiddink mi , sorusuna cevaplayamam açıkcası . Bu çok acı . O kadar zaman geçti , ve Hiddink !
Neyse hayırlısı olur inşallah .
bencede önemli olan o biraz zaman geçtikten sonra görücez
kacaksevgilim
Üye
iyide gelmesi kesinleşti mi ki?
haltie
Üye
Konu Sahibi
evet TFF sitesindede açıkladı.
arslansem
Üye
Vallaha şaka maka geldi başarılı olacağına inanıyorum ben.Federasyon sonunda paraya kıydı Yabancı teknik direktör getireceksen bu kalitede birini getireeksin
haltie
Üye
Konu Sahibi
evet sonunda birini getrmek için getirmediler ben başarılı olacağına sonuna kadar inanyorum
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Başarılı olamaz,Bu da bizim paramızı sömürmeye gelmiş tıpkı F.Terim gibi
Baksanıza attığı imzaya!3 milyon 750 bin euro luk imza!!
haltie
Üye
Konu Sahibi
o kariyerdeki o kalitedeki antrenör için o fiyatlar veriliyor
sekinardi
Üye
yarım puan verıyorum hiddink e
haltie
Üye
Konu Sahibi
sekinardi konu tarihlerine bakıp yorum yazarsan sevinirim