Xperia mini mi Xperia mini pro mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Xperia mini mi Xperia mini pro mu ?
başlıkta yazdığım gibi hangisini tavsiye edersiniz ? iki telefonun artıları eksileri nelerdir ? pil süreleri ne kadardır ?(x10 mini'ninki 1 gün gitmiyormuş)

kloı123

kloı123

Üye
zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben o kadar kucuk telefon alacagıma ikinci el 5800 alırım daha iyi ozellik bakımında olabilir ama tasarımını begenmedıgım telefonla asla mutlu olamam sen o telefonla mutlu olucaksan pro yu al bence

y n s c n

y n s c n

Üye
mini pro daha iyi gibi.

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben o kadar kucuk telefon alacagıma ikinci el 5800 alırım daha iyi ozellik bakımında olabilir ama tasarımını begenmedıgım telefonla asla mutlu olamam sen o telefonla mutlu olucaksan pro yu al bence
5800 ne edeyim artık bu zamandan sonra. sadece android telefon almayı düşünüyorum

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
ikisi arasında pro ama tasarımı bencede yetersiz ve ekran çok küçük marka takıntın yoksa x5 ede bi bak derim :oke:

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
ikisi arasında pro ama tasarımı bencede yetersiz ve ekran çok küçük marka takıntın yoksa x5 ede bi bak derim :oke:
x5 e çok baktım da timlerde bulamadım bir türlü, markaya da tam olarak güvenemiyorum
mini pro nun tasarımını niye yetersiz buluyorsunuz anlamadım. telefonu 5-10dk. kullandım vatanda ilk elime aldığımda düşündüğümden küçük geldi ama malzeme kalitesi iyi, sağlam, dokunmatiği iyi ve çok hızlı ekranı biraz küçük doğru ama yine de ideal bir boyut bence

bi de live with walkman diye bir model var vatan kataloğunda görmüştüm sony nin android güncellemesi alacak cihazlar içinde de yer alıyor ekran boyutu gayet iyi 3.2 inc ama parlaklığı düşük tasarımı hoşuma gitti ama sanki mp4 havası veriyor gibi. vatan computer'a 26 kasımda gelecekmiş gelince onu da test edicem. sony walkman telefonlarına eskisi kadar önem vermiyo diyo herkes. sizce bu telefon nasıldır bileniniz var mı ?(fiyatı vatanda 700 lira)

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
hepsiburada.com da x5 var :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt