İphone 4s Fiyatı üçe katladık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İphone 4s Fiyatı üçe katladık!

En pahalı iPhone 4S Türkiye'de.

Apple, iPhone 4S'i ABD'de kontratsız 1.150 liraya satmaya başladı. Türkiye'de şu sıralar bu ürüne sahip olmak isteyenler 3 kat fiyatı gözden çıkarıyor.

Apple, cep telefonu piyasasındaki son ürünü iPhone 4S’in Türkiye satışlarını resmi olarak başlatmadı. Buna karşılık tekno-market piyasasının iki iddialı oyuncusu Darty ve Teknosa sınırlı sayıda iPhone 4S’i (16 GB hafızalı) 3.299 TL’lik fiyatla satışa çıkardı. Tekno-marketlerin rekor fiyata satış listesine ekledikleri bu modeller paralel ithalat yoluyla getirilen, Apple’ın aracı olmadığı iPhone 4S modelleri.

iPhone 4S Türkiye’de bu fiyatlarla raflara çıkarken, Apple önceki gün aldığı kararla iPhone 4S’i ABD pazarında kilitsiz olarak satmaya başladı. Bu şu anlama geliyor.

16 GB’lık bir iPhone 4S, 649 dolarlık fiyatla bir diğer ifadeyle Amerika’da 1.150 TL’ye alınabiliyor. Oradan alınacak ürün, bir pasaporta işlenerek (Bilgi Teknolojiler ve İletişim Kurumu kayıt altına alıyor. Aksi takdirde cihaz çalışmıyor) Türkiye’de aktive ediliyor ve cep operatörlerinden alınacak olan mikro SIM kart ile birlite sorunsuz olarak kullanılabiliyor.

SIM KARTA DİKKAT
Bu arada ABD’den bu ürünü alacak olanların dikkat etmesi gereken en önemli konu mikro SIM kart kullanılacağından AT&T logolu kutuları almaları. Verizon ve Sprint adlı operatörler CDMA adlı kartsız bir teknolojiyi kullandığından bu sistem için hazırlanan iPhone 4S modelleri Türkiye’de kullanılamıyor.

iPHONE 4S’İN TEK TEK PARÇALARI 181 DOLAR
İngiliz Daily Mail gazetesi ülkede 499 pound’a satılan bir iPhone 4S’in parçalarının tek tek değerinin 112.89 pound (181.31 dolar) olduğunu belirten bir haber yaptı. Teknoloji firması iSuppli analistlerine dayandırılan habere göre, örneğin yeni iPhone 4S’in dokunmatik ekranı 23 pound, pili 3.69 pound, anteni 18.75 pound, kamerası 10.98 pound değerinde. Daily Mail, 499 pound’luk bir telefonda Apple’a yaklaşık 370 pound’luk kâr kaldığı yorumunda bulundu.

APPLE: BATARYA SORUNUNU ÇÖZDÜK
iPhone 4S, hızlı işlemcisi, daha güçlü dijital kamerası ve başta Siri (kullanıcıyı konuşarak yönlediren dijital asistan) olmak üzere yeni nesil uygulamalarıyla öne çıkıyor. Öte yandan yeni cihazda yaşanan bataryanın hızlı tükenmesi sorunu geçen hafta sonuna doğru çıkan iOS 5 işletim sistemi güncellemesiyle ortadan kalkmış gibi görünüyor. Bu güncellemeyi yapanlar cihazlarını da daha yüksek peformansta kullanabiliyor.

ARALIK AYINDA ÜÇ OPERATÖRLE GELİYOR
Apple’ın yeni model telefonu Türkiye’deki cep operatörleri aracılığıyla aralık ayının ortasında piyasaya sunması bekleniyor. Daha önceki iPhone modellerinde Turkcell ve Vodafone’u kullanan Apple, iPhone 4S’te Avea dâhil üç operatörle birlikte çalışacak. Aralıkta ağırlıklı olarak operatör kontratlarıya birlikte satılması planlanan iPhone 4S’in kontratsız fiyatının 2 bin lira seviyesinde olması bekleniyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
3.299 tl
3.299 tl
3.299 tl
3.299 tl
3.299 tl
3.299 tl
3.299 tl

Yok artık
:no:

Masha

Masha

Üye
Çok para çoook..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:oha:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
insanlar almasa birakin 3000 ni 2000 bile etmez.
alicisi cikar diye yuksek.

sonucta cihazda bu parayi hak edecek ne var?
-islemci 2ghz mi yok
-kamera 10-12megapixel mi degil.
-3G yani ondeki kamerayla karsilikli mumkun degil.
eee ne var ekran ve 16 GB hafiza degmez.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
türkiyede teknoloji çok pahalı. Bir de apple ürünüleri olunca fark artıyor maalesef. Kesinlikle bu parayı hak etmiyor. Mutlaka alıcısı çıkacaktır ama yurt dışından almak çook daha mantıklı :)

nalcam22

nalcam22

Üye
değil 3 katı 10 katı olsa satar ayfonı sırf gösteriş için alanlar oldundan

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve 61semih
kloı123

kloı123

Üye
"iphone" sırf zevk ve gösteriş için alınan telefon bende seviyorum kendısını cok tarz telefon ınsana huzur veriyor abımdede var :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
"iphone" sırf zevk ve gösteriş için alınan telefon bende seviyorum kendısını cok tarz telefon ınsana huzur veriyor abımdede var :D

kes,nl,kle katılmıyorum. Jailbreak'den sonra harika oluyor. Tabi kullanmayı bilmeyenler olabilir :)

61semih

61semih

Üye
müstehaktır. bir deyım vardır ''EŞŞEK OLANA SEMER VURAN COK OLUR ''diye :pro:
okadar kazık yedıkten sonra bırde nasıl kazık yedıklerıyle hava atarlar.

pRime.

pRime.

Üye
türkiyede teknoloji çok pahalı. Bir de apple ürünüleri olunca fark artıyor maalesef. Kesinlikle bu parayı hak etmiyor. Mutlaka alıcısı çıkacaktır ama yurt dışından almak çook daha mantıklı :)

Sim kilidi de olmadığından yurt dışı en mantıklısı.

blackaid

blackaid

Üye
her zaman öyle vergiler fazla alınıyor sadece cep telefonlarında değil

pruva

Üye
pahalı ama hak ediyor bende iphone 4 var 4s almam ama 5 alacagım

mamilim90

mamilim90

Üye
insanlar almasa birakin 3000 ni 2000 bile etmez.
alicisi cikar diye yuksek.

sonucta cihazda bu parayi hak edecek ne var?
-islemci 2ghz mi yok
-kamera 10-12megapixel mi degil.
-3G yani ondeki kamerayla karsilikli mumkun degil.
eee ne var ekran ve 16 GB hafiza degmez.

bi tutturmuşsunuz :d kağıt üzerindekileri söyleyip söyleyip duronuz :D Yaptığı işlere bakıcaksın .d

mstf_l

mstf_l

Üye
tamam guzel telefon gayet basarılı kabul ediyorum ama bu fiyatı asla hak etmez

karizmas

karizmas

Üye
IPHONE 4S A1387 64GB BEYAZ CEP TELEFONU

3.619,00 TL

GOLD 64 GB FİYATI BU :) BİRDE DALGA GEÇİYORLAR.TAKSİT YAPILIRMIŞŞŞ...AYLIK 250 TL :D ben o parayla vize alır amerikaya gider o telefonuda alırım gelirim.daha ucuza patlar :D 2 adEt alırım burda satar yol paramıda çıkarırım :D Bu ne la :D KIRMIZI ŞAHİİİİİİİİİN Mİ ALIOOOZ FSLKERMGKRGRGWE

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve Silinen Üye 737108
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

3.619,00 TL

GOLD 64 GB FİYATI BU :) BİRDE DALGA GEÇİYORLAR.TAKSİT YAPILIRMIŞŞŞ...AYLIK 250 TL :D ben o parayla vize alır amerikaya gider o telefonuda alırım gelirim.daha ucuza patlar :D 2 adEt alırım burda satar yol paramıda çıkarırım :D Bu ne la :D KIRMIZI ŞAHİİİİİİİİİN Mİ ALIOOOZ FSLKERMGKRGRGWE

:d:

pRime.

pRime.

Üye

3.619,00 TL

Adam haklı beyler. :d:

61semih

61semih

Üye
ıphone 4s a1387 64gb beyaz cep telefonu

[sıze=6]3.619,00[/sıze][sıze=2][sıze=6] tl
[/sıze]
gold 64 gb fiyatı bu :) birde dalga geçiyorlar.taksit yapılırmışşş...aylık 250 tl :d ben o parayla vize alır amerikaya gider o telefonuda alırım gelirim.daha ucuza patlar :d 2 adet alırım burda satar yol paramıda çıkarırım :d bu ne la :d kırmızı şahiiiiiiiiin mi alıoooz fslkermgkrgrgwe

[/sıze]

tartışma bitmiştir dağılın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt