5800dan baska telefon kullananve uzerine calisan yok mu hic?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slowman76

slowman76

Üye
    Konu Sahibi
5800dan baska telefon kullananve uzerine calisan yok mu hic?
slm arkadaslar ben n97 mini kullanicisiyim.malumunuz baya bi sure once n97 icin son firmware yayinlandi fakar forumda bayadir takipteyim anlayan sadece bir arkadas bu telefon uzerine ugrasiyor.demem o ki bu sistemlerin hepsi s69 v5 degilmi kismende olsa benzer yonleri vardir...acaba bi el atabilir misiniz abiler yaa turkceye cevirmek ve hacklemek icin

anılbaran

anılbaran

Üye
cihazını hacklemek istiyosan pm at bana ayrıca ben ve bi çok arkadas s60v5 9.4 editon için calısıyo 5800 kullanan cook oldugu için onla daha fazla ilgilenmeleri lazım ;)

nike497

Üye
cfw at gitsin kardeş yaa :)

omerynd

omerynd

Üye
kardeş sitede araştır herşeyi tek tek anlatıyorlar biraz emek harcarsan istediğin firmware i hazırlarsın kafana göre ve kimseyle de işin olmaz

slowman76

slowman76

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sitede araştır herşeyi tek tek anlatıyorlar biraz emek harcarsan istediğin firmware i hazırlarsın kafana göre ve kimseyle de işin olmaz
Arkadaşım sitede insanlar (anlayanlar) haftalarını harcıyor bu işlere o yüzden çok zormuş gibi geliyor bana..Sen denedin mi yapmayı kolay mı ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
slm arkadaslar ben n97 mini kullanicisiyim.malumunuz baya bi sure once n97 icin son firmware yayinlandi fakar forumda bayadir takipteyim anlayan sadece bir arkadas bu telefon uzerine ugrasiyor.demem o ki bu sistemlerin hepsi s69 v5 degilmi kismende olsa benzer yonleri vardir...acaba bi el atabilir misiniz abiler yaa turkceye cevirmek ve hacklemek icin
sana kesinlikle katılıyorum bende n97 mini kullanıcısiyim ama ben telefona cfw attım o sorunum kalmadı sadece değişik cfw arıyorum ama yok :)

slowman76

slowman76

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim sorunumu..Şimdi konunun nerden ve kim tarafından açılğığını hatırlamıyorum ama indirip hallettim..Hem Türkçe hemde Hackli RM-555

AHMED...

AHMED...

Üye
cfw ye sıcak bakmıyorum ben en sorunsuz olanında bile bi sorun oluyor mutlaka opera dan atıyor oda olmazsa kesin bi şarj sorunu oluyor

M. tAHA

M. tAHA

Üye
cfw ye sıcak bakmıyorum ben en sorunsuz olanında bile bi sorun oluyor mutlaka opera dan atıyor oda olmazsa kesin bi şarj sorunu oluyor
dediğin gibi opera da çok yüklenince atıyor şarjda 1 gün zor gidiyor kullansanda kullanmasanda önerin var mi

AHMED...

AHMED...

Üye
sana önerim orjinalliğini bozma sonradan orjinalle donsen bile bi değişiklik olduğunu fark ediyorsun çok sıkıldıysan telefondan başka cihaza bak

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye

Aynen dostum katılıyorum telefonun orjinalliğini bozmayacaksn baktın ağırlaşma var atarsın bi hard format tamamdır ben hep böyle yapıyorum

manyexpress

manyexpress

Üye
bende cfw kullanıyorum tek bir sorunum yok ne üstelik herseye rağmen 3gün sarj gidiyor

AHMED...

AHMED...

Üye
operadan atma sorunu yok mu sende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt