Nvidia axle 9800gt acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia axle 9800gt acil yardım
Arkadaşlar pc yi alalı bi 4-5 ay oldu pcmde nvidia axle 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartı var bazen oyun oynarken görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyerek 2-3 saniye ekran kararıyor
bende 400 luk power var acaba power mi yetmiyorda boyle bir hata alıyorum yoksa yazılımsal olarakmı şu anda hiç bişey yapamdım çünkü size danışmadan bişe yapmak istemedim googlede biraz araştırdım faakt kimse net bir cevap vermemiş şimiden teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
İşletim sitemi vista 32 /64 yada w 7 32/ 64 hangisi kurulu?

sakaryam54500

Üye
Arkadaşlar pc yi alalı bi 4-5 ay oldu pcmde nvidia axle 9800 gt 1 gb 256 bit ekran kartı var bazen oyun oynarken görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyerek 2-3 saniye ekran kararıyor
bende 400 luk power var acaba power mi yetmiyorda boyle bir ahta alıyorum yoksa yazılımsal olarakmı şu anda hiç bişey yapamdım çünkü size danışmadan bişe yapmak istemedim googlede biraz araştırdım faakt kisme net bir cevap vermemiş şimiden teşekkürler

power sıkıntı yaratmaz 300w 350w calışır o ekran kartı reşwan daha tecrübelidir ama slim driveri indir driveri güncelle ekran kartının

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=2]işletim sitemi vista 32 /64 yada w 7 32/ 64 hangisi kurulu?[/sıze]

reşvan arakdaşım win7 64 bit sistem kurulu

----------Eklendi @ 17:11:05 ---------- Yazıldı @ 17:10:32 ----------

sakaryam54500 kardeş dediğini yapıcağım şimdi indiriyorum

----------Eklendi @ 17:15:31 ---------- Yazıldı @ 17:11:05 ----------

power sıkıntı yaratmaz 300w 350w calışır o ekran kartı reşwan daha tecrübelidir ama slim driveri indir driveri güncelle ekran kartının
sakaryam54500 arkadaşım dediğini yağcağım konuya cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Vereceğim linkten güncel diriver'i indir, kurup test et olmadı farklı test araçları ile donanım sınama yaparız

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Reşwan kardeş driveri indirdim test nasıl olucak ? bu driveri dün indirdim dün den beri bı sıkıntı yoktu ama belli olmaz belki olur test nasıl olucak ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
FurMark uygulaması ile hareketli bir objeyi gerçek zamanlı olarak render etmek ve ekran kartının limitlerini zorlamak mümkün. Anti-aliasing’den çözünürlüğe kadar farklı seçenekler ile kontrol edersin.

Ve bu yazılım ile aynı testi yapabilirsin test sonuçlanana kadar beklemen gerek.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
valla driveri kurdumdan beri şu ana kadar bi sıkıntı yok galiba halloldu sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt