3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
s.a. arkadasım ben cfwlerını yukledım ama soyle bır sırunla karsılastım acaba neden kaynaklanıyor sızce bana yardımcı olabılırmısınız saygılar.
sorun: kısa mesaj gönderılıyor hatası.
her ne yaparsam yapayım telefon bu hatayı tekrarlıyor hard ve soft format attım.bir kac kez cfw yı yenıden kurdum.
arkadaşım o kadar kişi kurdu bu yazılımı bi tek sende çıktı,msj merkezi numarısını bi kontrol et sistem dosyalarını silmediysen sil

by-hedir

by-hedir

Üye
söylediklerinin hepsini yaptım ayrıca avea oplarını arayıp sorunun ne oldugunu buldum.

estami

Üye
Arayan kişinin ismini söylememesi ve QT yüklenememesi olmasaydı enfes fw ama bana bu ve bir kaç arkadaşa bu iki özellik çok lazımdı maalesef bu yüzden yükleyemiyoruz.Emeğine sağlık ama mükemmel iş.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
söylediklerinin hepsini yaptım ayrıca avea oplarını arayıp sorunun ne oldugunu buldum.
Neymiş??
Arayan kişinin ismini söylememesi ve QT yüklenememesi olmasaydı enfes fw ama bana bu ve bir kaç arkadaşa bu iki özellik çok lazımdı maalesef bu yüzden yükleyemiyoruz.Emeğine sağlık ama mükemmel iş.
arayan ismini söyleme sorunu kolayda QT dan kastın ovi den yüklemeyse o sorun daha hiç bir fw de çözülmedi ama indirilmiş Qt ları kurmak istiyorsan Qt Ve Qt mobilitiyi kurman yeterli

estami

Üye
Neymiş??

arayan ismini söyleme sorunu kolayda QT dan kastın ovi den yüklemeyse o sorun daha hiç bir fw de çözülmedi ama indirilmiş Qt ları kurmak istiyorsan Qt Ve Qt mobilitiyi kurman yeterli

Ot olayı mükemmel haber bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Arayanın isminide düzeltirsen ve yayınlarsan sorunsuz linkini sorun yok o halde seviniriz ve teşekkürler

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Ot olayı mükemmel haber bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Arayanın isminide düzeltirsen ve yayınlarsan sorunsuz linkini sorun yok o halde seviniriz ve teşekkürler

arayan ismini söylemsi için fw ye mesaj okuyucuyu atmam gerekiyor bu da çok yer kaplıyor şuan için söz konusu değil çünkü fw de zaten 5-6 mb lık bi yer kaldı

berk2010_2

Üye
Nasil cfw Yüklicez Onu Söylermisin

erdi_s

erdi_s

Üye
video sesini bende yeni farkettim yeniden düzenlenecek
menüye atma sorunu da çözüldü bir sonraki fw de atılacak
tarayıcının tuşları da orjinalinde öyle yapacak bi şey yok

ilk sayfada N8 menülü var fakat yeni bir güncelleme gelecek onu bekle istersen

bende onun üzerinde uğraşıyorum C6 ya portlayabilirsem paylaşırım
sabırsızlıkla bekliyorum insallah olur ;) olmasa da canın sağolsun ellerine sağlık

bhad-R

Üye
dostum eline saglik. Cok cfw denedim bunuda denemek istiyorum. V52 var suan. Direkt bunu v52 nin uzerine yuklesem sorun yapar mi. Yoksa v60 yukleyip ondan sonra mi flashlamam gerekiyor?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
dostum eline saglik. Cok cfw denedim bunuda denemek istiyorum. V52 var suan. Direkt bunu v52 nin uzerine yuklesem sorun yapar mi. Yoksa v60 yukleyip ondan sonra mi flashlamam gerekiyor?
Fark etmez direkt bunu atabilirsin

bhad-R

Üye
teşekkür ederim.

musataga

musataga

Üye
Hata verio

----------Eklendi @ 16:50:03 ---------- Yazıldı @ 16:17:21 ----------

Ya Uff hata verio ya bi dosya hatalı dio phoenix

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

setupcor

Üye
ben bu iki dosyayıda annayıda diğerinide yüklemeye calıstım fakat hata veriyor local modede... orjinal yazılımı v60 tı daha sonra üstüne yazılım attım onn üstünede bunu atmaya calıstım yüklenmiyor nasıl yükleyebilirim önce orjinal yazılımı yükleyip v60 ı sonra bunu mu atmalıyım ?

erdi_s

erdi_s

Üye
benim xpressmusic dokunmatik media tuşu çalışmıyo usta bilgine :)

doctorrr

doctorrr

Üye
hocam şu ikinci ev ekranının duvar kağıdını değiştirebilsek keşke mümkün mü bu?

tzilayaz

Üye
Selam, yeni sürümde İngilizce dil var mı, bir de zaman zaman Media tuşu çalışmıyor. Yeniden başlatmak gerekiyor çalışması için.

tanerti

Üye
arkadaşım bu msn sorununu halledemedim, hiç bi süürm olmuyo, yüklüyo ama açmıyo. bu sorun yalnız bende mi var acaba anlamadım. eğer çözemezsem zaten bu fw yi kaldırmak zorunda kalacağım. yardımcı olurmusunuz lütfen artık uğraşmaktan bıktım

Üst Alt