OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen V60 ı yükledikten sonra bu CFW yi yüklersen dediğin sorun oluşur.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
v60 isteyen madem çok bende upload edeyim dedim.
Rambo_FT'nin dediği gibi sadece ismi değiştirilmemiş v60 için uygun rofs lada içi değiştirilmiştir bu yüzden yukarıda karşılaştığınız hataları almazsınız.

İndirin ve Flashlayın.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bob_marley_232. Kendim indirdim sorunsuz ve tüm dosyaları içinde. İsteyen V60 lı üyeler kullanabilirler. Bu emeğini unutmayacağım bob_marley_232.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Önemli değil lazım olanların işi görülsün yeter.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya eklemeyi düşünüyordum, konuyu düzenleyince resim ve yazılar birbirine geçiyor. Konu düzeni bozulmasın diye eklemiyorum. İsteyen olursa 123. sayfaya bak derim artık :)

cilgin tankci

Üye
Rambo kardeş x6 için omega v6 kullanıyordum çok güzel sorunsuz bir yazılımdı.Şimdi yeni çıkan v40.002 yükledim ama fazla bir fark göremedim şuanda geri eski yazılım omegayı yüklüyorum olmuyor.Nasıl yükleye biliriz tekrar veya v40 a uyarlaya bilirmisiniz.teşekkürler

busterbaxter

Üye
Omega da 5800 için bir sorun çıktı. Çalma listesi ismi düzeltilemiyor ve şarkı eklemek istediğimizde de kütüphaneyi yenilemiyor. Sorunu düzeltirseniz sevinirim. Omega kullanan bir arkadaşımda da aynı sorun çıktı. Yama ile belki düzeltilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo kardeş x6 için omega v6 kullanıyordum çok güzel sorunsuz bir yazılımdı.Şimdi yeni çıkan v40.002 yükledim ama fazla bir fark göremedim şuanda geri eski yazılım omegayı yüklüyorum olmuyor.Nasıl yükleye biliriz tekrar veya v40 a uyarlaya bilirmisiniz.teşekkürler

V40 C6 cfwsinin Rofs2 dosya ismi ile Omega Rofs2 dosyasının ismini değiştir. Daha sonra Omega rofs2 sini V40 cfw sinin dosyalarının içine at ve eskisiyle değiştir. Böylece kullanabilirsin.

Omega da 5800 için bir sorun çıktı. Çalma listesi ismi düzeltilemiyor ve şarkı eklemek istediğimizde de kütüphaneyi yenilemiyor. Sorunu düzeltirseniz sevinirim. Omega kullanan bir arkadaşımda da aynı sorun çıktı. Yama ile belki düzeltilir.

O sorun hafıza kartından kaynaklanmaktadır. Hafıza kartındaki "data, system, private, sys, resource" gibi tanımadığın klasörleri sil ve bir hard format at. O zaman sorun düzelir. Hard format atmadan önce müzik çaları dene olmazsa sonra hard format at derim.

cilgin tankci

Üye
V40 C6 cfwsinin Rofs2 dosya ismi ile Omega Rofs2 dosyasının ismini değiştir. Daha sonra Omega rofs2 sini V40 cfw sinin dosyalarının içine at ve eskisiyle değiştir. Böylece kullanabilirsin.
V40.002 rofs2 dosyasını V32 çevirip omegadan kopyaladığım dosyalarını içine attım,omeganın core ve uda dosyaları ile V32 olarak jafla flaşladım ama maalesef telefon açmadı,tekrar V40 yüklemek zorunda kaldım,V40 ın COO dosyası ile flaşlasam boyut çok yükseliyor o zaman onada cesaret edemedim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

V40.002 rofs2 dosyasını V32 çevirip omegadan kopyaladığım dosyalarını içine attım,omeganın core ve uda dosyaları ile V32 olarak jafla flaşladım ama maalesef telefon açmadı,tekrar V40 yüklemek zorunda kaldım,V40 ın COO dosyası ile flaşlasam boyut çok yükseliyor o zaman onada cesaret edemedim.

Hayır öyle değil, ayrıntılı açıklıyorum:

Önce V40 C6 CFW sini bir yerden bul. OmegA v32 Rofs2 dosya ismini uzantısıyla birlikte az önce indirdiğin V40 C6 CFW sinin ismiyle değiştir. Rofs2 sinin ismi V40 lı birşey olacak. OmegA nın ismi değişmiş V40 lı Rofs2'sini az önce indirdiğin V40 C6 cfw dosyalarının içine at ve eskisiyle değiştir. Şimdi C6 cfw sinin tüm dosyalarını flashlamada kullan.

Yani; OmegA v32 Rofs2 ismini V40 a benzetiyorsun.

estremodesign

Üye
@bob_marley_232 teşekkürler v60 üzerine güzelce flashladım.

cilgin tankci

Üye
Rambo kardeş yardımın sayesinde tekrar omegaya kavuştum çok teşekkür ederim.

• Beğen
HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
Tebrikler Arkadas'm Gayet Güzel OLmus..

Fakat Bazı ArkadasLarımız Müzik Çalar'da Kütüphanenın GünceLLemededigiinden bahsetti. ve biraz inceLdim. Güncellemior. Ama Şöyle Bir yöntem BuLdum Bu cfw'de MüzikLerin Ses Dosyaları Kıısımında Veyahutda Baska Yerlerde Bulundugundann Dolayı MuzkLer Görünmez. Fakat MüzikLerınızı Veya Ses Dosyalarınızı, " MUSIC " KLasörünün İçine Attıgınız zaman DüzeLiyor. Yardımcı OLabildiysem Ne Mutlu Bana.

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tebrikler Arkadas'm Gayet Güzel OLmus..

Fakat Bazı ArkadasLarımız Müzik Çalar'da Kütüphanenın GünceLLemededigiinden bahsetti. ve biraz inceLdim. Güncellemior. Ama Şöyle Bir yöntem BuLdum Bu cfw'de MüzikLerin Ses Dosyaları Kıısımında Veyahutda Baska Yerlerde Bulundugundann Dolayı MuzkLer Görünmez. Fakat MüzikLerınızı Veya Ses Dosyalarınızı, " MUSIC " KLasörünün İçine Attıgınız zaman DüzeLiyor. Yardımcı OLabildiysem Ne Mutlu Bana.

Konuda yazıyor zaten Music klasörü var diye oraya atın müziklerinizi falan. Konuyu okumazlarsa benim suçum ne :)

karizmamb

Üye
telefonum 580 xm. omega 4.6 için gerekli tüm dosyaları indirdim. yamalar ve kurulumları bölümünde yamaların önünde 4.6 gömülü yazıyor, yani bu yamaları yüklememe gerek yok mu demek oluyor. omega 4.6 yı yüklerken o yamalarıda mı yükleyecek. birde yamaların yüklenmesinde nfe ile flashlama var. 4.6 yükledikten sonra her yamayı ayrı ayrı nfe ile belirtilen işleme tabi tutup tek tek flashlayarak mı yükliyeceğiz telefona bunun daha kolay bir yolu yokmu. mesela omega 4.6 yı kurmada tüm bunları nfe ile içerisine atıp tek kurulumda hepsini birden kuramıyormuyuz. anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yamalarla ilgili bir dizi soru sormuşsun. Yamalar zaten 4.6 da var. 4.5 te olmadığı için konuya eklemiştim. Yeni versiyonda da ne olur ne olmaz diye silmedim.

karizmamb

Üye
:) anladım. Kusura bakma ilk kez yükliycem için monuya vakıf değilim. Araştırdım ama okuduklarımdanda bişi anlamadığım için sorayım dedim. Gerçi o kadar uğraşmama rağmen nfe nasıl kullanıldığını beceremedim ama cfw için gerekli tüm dosyaları indirdim. şimdi yedeklemeleri yapıp kurulumu yapacağım. Karşılaştığım sıkıntı olursa yazarım. Tşk.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:) anladım. Kusura bakma ilk kez yükliycem için monuya vakıf değilim. Araştırdım ama okuduklarımdanda bişi anlamadığım için sorayım dedim. Gerçi o kadar uğraşmama rağmen nfe nasıl kullanıldığını beceremedim ama cfw için gerekli tüm dosyaları indirdim. şimdi yedeklemeleri yapıp kurulumu yapacağım. Karşılaştığım sıkıntı olursa yazarım. Tşk.

Rica ederim.

Üst Alt