Rambo kardeş x6 için omega v6 kullanıyordum çok güzel sorunsuz bir yazılımdı.Şimdi yeni çıkan v40.002 yükledim ama fazla bir fark göremedim şuanda geri eski yazılım omegayı yüklüyorum olmuyor.Nasıl yükleye biliriz tekrar veya v40 a uyarlaya bilirmisiniz.teşekkürler
Omega da 5800 için bir sorun çıktı. Çalma listesi ismi düzeltilemiyor ve şarkı eklemek istediğimizde de kütüphaneyi yenilemiyor. Sorunu düzeltirseniz sevinirim. Omega kullanan bir arkadaşımda da aynı sorun çıktı. Yama ile belki düzeltilir.
V40.002 rofs2 dosyasını V32 çevirip omegadan kopyaladığım dosyalarını içine attım,omeganın core ve uda dosyaları ile V32 olarak jafla flaşladım ama maalesef telefon açmadı,tekrar V40 yüklemek zorunda kaldım,V40 ın COO dosyası ile flaşlasam boyut çok yükseliyor o zaman onada cesaret edemedim.V40 C6 cfwsinin Rofs2 dosya ismi ile Omega Rofs2 dosyasının ismini değiştir. Daha sonra Omega rofs2 sini V40 cfw sinin dosyalarının içine at ve eskisiyle değiştir. Böylece kullanabilirsin.
V40.002 rofs2 dosyasını V32 çevirip omegadan kopyaladığım dosyalarını içine attım,omeganın core ve uda dosyaları ile V32 olarak jafla flaşladım ama maalesef telefon açmadı,tekrar V40 yüklemek zorunda kaldım,V40 ın COO dosyası ile flaşlasam boyut çok yükseliyor o zaman onada cesaret edemedim.
Rambo kardeş yardımın sayesinde tekrar omegaya kavuştum çok teşekkür ederim.
Tebrikler Arkadas'm Gayet Güzel OLmus..
Fakat Bazı ArkadasLarımız Müzik Çalar'da Kütüphanenın GünceLLemededigiinden bahsetti. ve biraz inceLdim. Güncellemior. Ama Şöyle Bir yöntem BuLdum Bu cfw'de MüzikLerin Ses Dosyaları Kıısımında Veyahutda Baska Yerlerde Bulundugundann Dolayı MuzkLer Görünmez. Fakat MüzikLerınızı Veya Ses Dosyalarınızı, " MUSIC " KLasörünün İçine Attıgınız zaman DüzeLiyor. Yardımcı OLabildiysem Ne Mutlu Bana.

anladım. Kusura bakma ilk kez yükliycem için monuya vakıf değilim. Araştırdım ama okuduklarımdanda bişi anlamadığım için sorayım dedim. Gerçi o kadar uğraşmama rağmen nfe nasıl kullanıldığını beceremedim ama cfw için gerekli tüm dosyaları indirdim. şimdi yedeklemeleri yapıp kurulumu yapacağım. Karşılaştığım sıkıntı olursa yazarım. Tşk.anladım. Kusura bakma ilk kez yükliycem için monuya vakıf değilim. Araştırdım ama okuduklarımdanda bişi anlamadığım için sorayım dedim. Gerçi o kadar uğraşmama rağmen nfe nasıl kullanıldığını beceremedim ama cfw için gerekli tüm dosyaları indirdim. şimdi yedeklemeleri yapıp kurulumu yapacağım. Karşılaştığım sıkıntı olursa yazarım. Tşk.