olmazsa olmazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
olmazsa olmazlar
sizce telefonda olmazsa olmaz uygulamalar nelerdir

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
arkadaşlar biraz daha mantıklı konular açalım veya başlıklar koyalım....telefonunun markası ne bunu bile yazmamıssın..

MagNum

MagNum

Üye
arkadaşlar biraz daha mantıklı konular açalım veya başlıklar koyalım....telefonunun markası ne bunu bile yazmamıssın..

gayet yararlı bi konu bence ;) fikir oluşturması açısından

fLexicampro ve Lenses görüntü

fexpLorer dosya yöneticisi

oguzkhan

Üye
sonuçta burası s60 uygulamaları formu ,telefonun modeline ne gerek var.

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi

s60 olmayan telefonlara sanırım fazla uygulama yüklenmiyo benim konum gayet mantıklı senin sorun mantıksız :ıslık

Semih_Dala

Üye
yazsam günler Yetmez ama sen sana gerekli OLan Programları yükle:oley

UndeRqRo.uNd

Üye
ilk olarak burası s60 uygulamalrı bölümü, konunun asıl yeri s60 sorunlar ve çözümler dir ve konu bu bölüme taşınacaktır,

cevap olarak ben 6600 kullanıyorum en çok kullandığım programlar :
Fexplorer, Powermp3, Smartmovie ,Camcoder Pro ,Zipman(Rar Codecli) ,Opera Mini 3, PhotoRite ,MIG33

planier

Üye
6630 kullanıyorum ve bu programların hiç birine gereksinim duymuyorum.arkadaş bence sen sana lazım olan şeyleri ara bul yani senin telefonunu nasıl kullanacağını ve telefonunu marka ve versiyonunu bilmeden ben sana yardımcı olamam.tamam s60 anladıkta yazılım olarak telefonlar çok farklı birbirinden.kimisi office formatlı dosyaları ek programsız açamazken benim telefonumum içinde quickpoint bile yüklü bilmem anlatabildimmi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ilk olarak burası s60 uygulamalrı bölümü, konunun asıl yeri s60 sorunlar ve çözümler dir ve konu bu bölüme taşınacaktır,

cevap olarak ben 6600 kullanıyorum en çok kullandığım programlar :
Fexplorer, Powermp3, Smartmovie ,Camcoder Pro ,Zipman(Rar Codecli) ,Opera Mini 3, PhotoRite ,MIG33

güsel anlatmışsın fakat bu konuda zevkler ve renkler tartışılmaz bence... arkadaş ne tür şeyle ilgileniyor acaba?? mesela kamera uygulamaları benim ilgimi hiç çekmiyor, mig33'üde verichatle değişirim ama diğerlerinde zevklerimiz aynı:spr :spr
valla amacım söz düellosu değil yalnış anlamayın,sadece fikrimi söyledim:lol

UndeRqRo.uNd

Üye
mig33 'ün en büyük artısı chat odaları var hatta size oda oluşturma iznmi bile veriliyor.
en büyük artısı bu, hız bakımından ikiside aynı hatta mig33 (java) daha hızlı olabilir .

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ya şu mig 33 ü sevmememin nedeni belkide kuramamış olmam olabilir:ehe :ehe

gerçekten bir türlü faaliyete geçiremedim bunu, birde baya bi kntrümü yedi yani:ehe ... :spr :spr

Semih_Dala

Üye
6600 kullanıyorum en çok kullandığım programlar :
Fexplorer, Powermp3, Smartmovie ,Camcoder Pro ,Zipman(Rar Codecli) ,Opera Mini 3, PhotoRite ,MIG33,Camcorder PR0 3.3 vS.dİğerleri

akrepkore

akrepkore

Üye
smart movie.lcg jukebox.fexplorer.profi mail.seleq.eti camcoder.sözlükler....

osmn_52

osmn_52

Üye
son 3 ü hariç gerisini kullanıyorum son 3 ü sana kalmıs bi seçim

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bir aralar

Smart Movie

Fexpoler

Agile Messenger

Lenses

Photo Rite

Türkçe - İngilizce sölük Kvk

diye gidiyor,symbianı bırakalı yıl oldu

lord_aura

lord_aura

Üye
konu gayet mantıklı

lord_aura

lord_aura

Üye
konu gayet mantıklı 6600 kullanıcısıyım bana göre fexplorer,sınırsız kamera kaydı, ve mp'ü zil sesi olarak kullanmak için wma plus.:alkis

koka89

koka89

Üye
Öncelikle dosya yöneticisi,n serisi ise sadece dosya yöneticisi :) mp3 çalıcı SMART MOVİE.. Sınırsız ses kaydedici (1 gb hafıza kartı:ehe ) daha var tabee telefona bakmam lasım :) paylaşım için saoll

lamal

Üye
nerden iniyo abi yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt