TGRT, FOX TV'ye satıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

karides

Üye
    Konu Sahibi
TGRT, FOX TV'ye satıldı.
Fox TV’ye transfer !

TGRT, yakında Fox TV adıyla yayına başlıyor. Fox TV, yeni ekibini kurmaya başladı. İşte son haberler:
Genel Yayın Yönetmenliği'ni Doğan Şentürk, Haber Koordinatörlüğü'nü Kürşat Yılmaz'ın yaptığı kanal, önemli transferler yapmaya başladı.

Bunların başında, Zaman Gazetesi'nde uzun süredir önemli terör ve polisiye haberleriyle dikkat çeken, Ercan Gün bulunuyor

Fox Tv, son olarak,Uğur Dündar'ın Arena programında başarılı haberlere imza atan Ertuğrul Erbaş'ı, Kanal D'de görev yapan Murat Keskin'i,Uçankuş programının yapımcısı ve bir dönem Reha Muhtar'ın sağ kolu olarak gösterilen Show TV'nin eski haber müdürü Ömür Varol'u ve Kanaltürk'te yönetmen olarak çalışan Esen Yılmaz'ı transfer etti.

kaynak :medyacafe

Yorumum : Bence üzücü bir olay; zira FOX TV büyük bir devletin (ismini tahmin etmişsinizdir) gizli servisine yakınlığıyla biliniyor. Nitekim renklerini birkaç gün önce yaşanılan rezalette de apaçık gösterdiler (Lütfen rezaleti sormayın, tartışmaya açık bir konu; ama duymayan kalmamıştır herhalde).

Exalans

Exalans

Üye
dostum buna baya bi çok zaman oldu diye biliyorum ben

karides

Üye
    Konu Sahibi
dostum buna baya bi çok zaman oldu diye biliyorum ben

Doğrudur,satış işlemleri yaklaşık 2 sene öncesine dayanıyor; ama ilk mesajda yazdığım gelişmeler yanılmıyorsam Aralık/2006'da oldu. Ayrıca devir iki senedir özellikle RTÜK ve TSMF'nin çeşitli vetolarına takıldı. Ben hala ümit ediyordum, devir engellenir diye. Ama bu son gelişmeler devir işlemlerinde sona gelindiğini gösteriyor. İzmirliler bilir,TANSAŞ'ın devir işlemleride böylesine uzun sürdü. Sonunda asıl alıcı Doğuş grubu çekildi ve satış-devir KOÇ grubuna yaplıdı. Buna benzer bir gelişme olur diye umut ediyordum açıkçası; ama nafile.

Takipçi Satın Al

Üst Alt