ışık sizmasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ışık sizmasi
Daha oncede konu acmistim ama isik sizmasi cok cok artti evde isik altinda bile belli oluuyor suan telefondan yaziyorum ideos x5 2 yil kvk garantisi var lutfen yardim

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bence servise hiç verme onu yapar diğer tarafını bozarlar hiç olmadı leds hack programı ile tuşların ışığını kapat

y n s c n

y n s c n

Üye
Işık sızması profesyonel kullanıcıların başını ağrıtan bi olay.. x5 ve neo'da çok rastlanıyor.. Almadan önce biraz araştırsaydınız keske.. Garanti yapıyor diye biliyorum..

Ocean258

Ocean258

Üye
Garantıye vereceksın kardes baska bı secenek yok zaten oyle gozukuyor.. en mantıklısı bu yanı ..

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
garantıye mesaj attım google gorsellerden bakarsanız ideos x5 ın usb portunun hemen ustunde metal bi kısım var cerceve denıyor sanırım ona onda cok hafif bi eziklik var garantıde sorun olurmu o benı rahatsız etmıyor ama ısık sızması cok edıyor

y n s c n

y n s c n

Üye
Kabul ederler büyük ihtimal. Özellikle karanlık ortamda çok belli oluyor o sızma..

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
cok belli oluyor aksamları kardes hele gece ayrıca ısık sızmasının cok oldugu yerde kasa acıklıgı var sol taraftakinine gore daha fazla sagdakının kasa acıklıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt