beauty.jpg virüsü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
222112

222112

Üye
    Konu Sahibi
beauty.jpg virüsü
arkadaşlar elimde iki tel var : n70 ve 6600.
n70i dün aldım blutut ile 6600 a bişeyler gönderirken beauty.jpg diye bişey yolladı blututu açık olan her tele kendini yolluyor.bilgi kaybı gibi şeylere neden olur mu ? ben ona tıkladım yükleme diye bişey geldi yükle demedim oradan çıktım kendi kendine mesajlar bolumunden silinince virus olduğunu anladım.
nasıl temizlerim?daha önce karşılaşan oldu mu sizlereden?
lütfen yardım edin!
bir de n70 kaçgb mmc kart destekler?

222112

222112

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi ara arkadaşa uygulama yollarken karşılaşmıştım bana sürekli dosya yollamaya çalışıyordu.

Fsecure(tıkla)http://www.maxicep.com/attachments/18d1153156468/ yi yükle ve telefonu tamamen bi tarat. olmazsa formatı çak 2 sinede.

N70 sanırım 2 gb ı destekliyordu.

çok teşekkürler dostum yaa ben de aslında paylaşım yapmayı istiyorum program türkçeleştirme yapıyorum ama sizinle paylaşamıyorum çünkü evimde internet yok bazen mobilden bazen okuldan giriyorum utanarak söylüyorum -paylaşımcıların deyimiyle- ancak forumu sömürebiliyorum.
Paylaşım yapan buyuklerin ellerin den kuçukleruin gözlerinden opeyirum.sağol :) sagol :)

coolasker54

coolasker54

Üye
çok teşekkürler dostum yaa ben de aslında paylaşım yapmayı istiyorum program türkçeleştirme yapıyorum ama sizinle paylaşamıyorum çünkü evimde internet yok bazen mobilden bazen okuldan giriyorum utanarak söylüyorum -paylaşımcıların deyimiyle- ancak forumu sömürebiliyorum.
Paylaşım yapan buyuklerin ellerin den kuçukleruin gözlerinden opeyirum.sağol :) sagol :)
Önemli değil işiniz görülsün yeter.

Ben türkçeleştirme işlerini bitirdim elime geçen çoğu programı türkçeleştirdim.
bende paylaşamıyorum çünkü çoğu paylaşılmış durumda:oke:

Ayrıyetten utanmana gerek yok forumun gereği kullanmak gerekir (sömür yani sıkıntı yok ama arada eşekkür de et :) )

h716043

h716043

Üye
teline göre operamini handler yada sis olanları yükle sonra den upload yapabilirsin

Genzo *

Genzo *

Üye
Bu. Konu Benımde Isıme Yaradı Kanka:) Bu Arada Oyun Paylasımları Son Suraat Devam Edıyor:) s60v2

222112

222112

Üye
    Konu Sahibi

Önemli değil işiniz görülsün yeter.

Ben türkçeleştirme işlerini bitirdim elime geçen çoğu programı türkçeleştirdim.
bende paylaşamıyorum çünkü çoğu paylaşılmış durumda:oke:

Ayrıyetten utanmana gerek yok forumun gereği kullanmak gerekir (sömür yani sıkıntı yok ama arada eşekkür de et :) )

Tekrar teşekkürler ama f-secure ise yaramadı.Ben de gittim soft format çektim olmadı hard format çektim kartı pc de biçimlendirdim oldu şimdi sağol. :)

----------Eklendi @ 22:23:15 ---------- Yazıldı @ 22:21:04 ----------

teline göre operamini handler yada sis olanları yükle sonra den upload yapabilirsin

Sana da teşekkürler deneyeceğim bi ama symbian programların yenisi pek çıkmaz oldu arkadaşın da dediği gibi forumda paylaşıldı zaten çoğu.

sabri04x

sabri04x

Üye
boşuna format atmışsın anti commwarior u teline yükle bir arama yap daha sonra pc den virüsten geçir virüsten eser kalmaz.
anti comm. silemediği tel virüsü yoktur. yanlış yapmışsın format eskilerin işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...