arkadaşlar lufen bana yardım edın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lufen bana yardım edın
arkadaşlar lufen ban bı yardım edın sımdı konuya baslayım bende bı leptob var 3 yada 4 gun oncesıne kadar arkadasın evındekı vıfıye baglana bılıyordum am sımdı ıse hıç baglanamıyorum bana yardım edın sorun bendemı degılmı dıye bı bakıyım dedım genlde en az 3 vıfı buluyordu leptop ama 3 gundur hıç bır wıfı agı bulmuyor nedendır acaba ayarlardanda baktım vıfı taraması kapalı degıl ama yınede bulmuyor lutfen yarım edın

devran_34

devran_34

Üye
onu ilk önce arakadaşına sormayı denedinmi ?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sordum açık ayrıca benım tel buluyor cepten vıfılı leptob bulmuyor

----------Eklendi @ 01:59:01 ---------- Yazıldı @ 01:58:44 ----------

vıfıyı

devran_34

devran_34

Üye
:hmmm

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
nasıl duzelecek ya hep cepten gırmek ıstemıyorum wıfı ye

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bi yardım edin

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Wifinin kapalı olup olmadığına dikkat et ve eğer garantin geçmişse arka kapağı çıkarıp wifi kartına bak yerinden çıkmış kablolar varsa yerine tak

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Wifinin kapalı olup olmadığına dikkat et ve eğer garantin geçmişse arka kapağı çıkarıp wifi kartına bak yerinden çıkmış kablolar varsa yerine tak

grantısı yok ayrıca baktım wıfı de kapalı degıl ama yınede wıfı bulmuyor

coolasker54

coolasker54

Üye
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları

yolunu izleyerek bağdaştırıcının açık olduğundan emin ol. devre dışı olan varsa aktifleştir eğer olmadıysa oradaki bağdaştırıcı cinsini yazarsan daha iyi yardım edebiliriz.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

yolunu izleyerek bağdaştırıcının açık olduğundan emin ol. devre dışı olan varsa aktifleştir eğer olmadıysa oradaki bağdaştırıcı cinsini yazarsan daha iyi yardım edebiliriz.
anlamadım yaptımda

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Wifi kartında bi sorun var bence yada ufak bi ihtimal olsada wifi driverlerin eskidir

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
servıse gıtse para ıstıyecek oda 70 tl asagı degıl en az 70 tl

coolasker54

coolasker54

Üye
servıse gıtse para ıstıyecek oda 70 tl asagı degıl en az 70 tl

Kardeş o zaman bilgisayarın o konularından daha iyi anlayan birine göster. Burdan yardımcı olamayız pek fazla.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
anladım tamam servise yollarım

coolasker54

coolasker54

Üye
Bigiyarım sağ tuş özellikler sol tarafta aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcısı geçerli bağdaştırıcısına sağ tıkla güncelleştir seçeneğini kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt