Samsung S8003 Jet GPS kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

NoCHeNKa42

Üye
var mı? yapan veya yapaacakolan babayiğit?

Lisansı satın almadan önce telefonun tarihini 2021 e ayarlıyoruz. Bunu kredi kartıyla satın alıyoruz. Sonra tarihini 2011 e alıyoruz sanırım lisans 10 sene kullanılabilir.
Bu olmaz çünkü lisans alırken telefonun tarihine değil, route66 serverinin tarihine bakıyor sistem.

1 Mart 2011 de aldınız 1 aylık lisansı ve 31 martta bitti. Nisan ayında navigasyon yapmak istiyorsunuz. Telefonun tarihini 2 marta alıyorsunuz ve lisans çalışmaya başlıyor.
11 Mayıs da satın aldım 1 aylık. 11 Haziranda bitecek. Bu biraz daha mantıklı. Lisansın bitmesini bekliyorum. Bitince deneyeceğim...

----------Eklendi @ 00:57:25 ---------- Yazıldı @ 00:53:48 ----------

Arkadaşlar bu arada güncel harita var mı elinizde? Bende yüklü olan harita da bir çok yer mevcut değil yada güncel değil...

Mevcut Haritam : Turkey TA 2010 Q2

----------Eklendi @ 01:08:31 ---------- Yazıldı @ 00:57:25 ----------

Sorumu geri aldım. Maalesef en son harita 01.07.2010 tarihinde yayınlanmış.

NoCHeNKa42

Üye
Evet arkadaşlar, 11 haziran da lisansım bitti ama ben 14 hazirana kadar sür ve yürüyü kullanmaya devam ettim. Yani lisans bitiş 11 haziran olarak görünse de, lisans devam ediyordu.

Ben de denemek için lisans güncelle dedim. Program internete bağlandı ve lisans silindi.

Anladığım kadarı ile eğer internete bağlanmasaydım (programdan), lisansı kullanmaya devam edecektim.

Buradan çıkan sonuç şu ki, program telefonun tarihine değil, internete bağlandığında route66 sunucusunun tarihine bakıyor.

Bilginize

----------Eklendi @ 01:42:22 ---------- Yazıldı @ 01:40:53 ----------

not: zaten bu durumu atlamalarını beklemiyordum. onlar her olasılığı düşünmek zorunda olduklarından, telefon tarihini esas almamaları gerektiğini bizden daha iyi biliyorlardır :D

----------Eklendi @ 01:53:39 ---------- Yazıldı @ 01:42:22 ----------

Son olarak Route66 Samsung S8003 GÜNCEL HARİTA indirmek için aşağıdaki linke tıklayın

oqus__16

oqus__16

Üye
İyi günler sayın samsung kullanıcıları benm s8003 cep telefonumda navigasyon programı yüklü değil nasıl yüklenceğini nerdende bulabileçiğimi bilmiyorum telefon kutusunun içinde route66 diye bir cd bulunmakta samsung lbs ile yüklemesini bilgisayardan yapıyorum ve hafıza kartına dosyalar yükleniyor( data,maps vs.. ) ama elimden başka bişi gelmiyor telefonun menusunde navigasyon diye herangi bir ikon bulunmamaktadır bilmem anlatabiliyomuyum napmam gerekiyor yardım bekliyorum ilginize teşekkürler...

acati

acati

Üye
İyi günler sayın samsung kullanıcıları benm s8003 cep telefonumda navigasyon programı yüklü değil nasıl yüklenceğini nerdende bulabileçiğimi bilmiyorum telefon kutusunun içinde route66 diye bir cd bulunmakta samsung lbs ile yüklemesini bilgisayardan yapıyorum ve hafıza kartına dosyalar yükleniyor( data,maps vs.. ) ama elimden başka bişi gelmiyor telefonun menusunde navigasyon diye herangi bir ikon bulunmamaktadır bilmem anlatabiliyomuyum napmam gerekiyor yardım bekliyorum ilginize teşekkürler...

bir önceki sayfada sacit14 ün mesajında anlatıyor video ile...

• Beğen
Tepkiler: oqus__16

Üst Alt