ekron koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
ekron koruyucu
Arkadaşlar ben k.maraşta oturuyorum .Burada nokia mağzası yok . benim diyeceğim size bi link atsam . Onu nokia mağzadan alabilirmisiniz Parayıda ptt den yada tl(kontör) yollarım. . Hemen hemen her telefonucuya girdim . 1 dükkanda bile parlak jelatin satılmıyo . genellikler dükkanlarda ttec diye marka var .onunda parlağı olmazmı arkadaş .

Re13eL

Re13eL

Üye
ben ttec parlak olmayandan aldım ve bence güzelde oldu parmak izi felan kalmıyo jelatinin üzerinde ve dokunma konsundada sorun yaşamadım.
ama tabi senin bileceğin iş :)

nadir_89

nadir_89

Üye
dekaya sor kardeş bide dekanın arkasında bir işyeri var sırf telefon aksesuarı var orda kesin vardır

qsaw

qsaw

Üye
kardeş bu jelatin benim gördüğüm kadarıyla ön kameranın önünü kapatıyor :nono:

Castiel91

Üye
"ekron" koruyucu varmı diye sorarsan yok derler tabi .p hehe .) vizeler başlıyo bizim olmasa yollardm ben de..

StigmatA

Üye
ben mediamarkt tan aldım sensör ve ön kameranın üstü açık diğer yherleri hoş kalın fakat dokunmatiği etkilemeyen bir yapıya sahip çokta memnunum.

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
dekaya sor kardeş bide dekanın arkasında bir işyeri var sırf telefon aksesuarı var orda kesin vardır

her tarafa sordum 18 katlı da flan hiç bi yerde parlak koruyucu yok

----------Eklendi @ 12:02:02 ---------- Yazıldı @ 12:00:50 ----------

kardeş bu jelatin benim gördüğüm kadarıyla ön kameranın önünü kapatıyor :nono:

kardeş C6-01 için yazıyor ama kapatıyorsa kapatılan yeri keseriz

----------Eklendi @ 12:04:08 ---------- Yazıldı @ 12:02:02 ----------

"ekron" koruyucu varmı diye sorarsan yok derler tabi .p hehe .) vizeler başlıyo bizim olmasa yollardm ben de..

:) düşünmen yeterli kardeş

----------Eklendi @ 12:05:35 ---------- Yazıldı @ 12:04:08 ----------

ben ttec parlak olmayandan aldım ve bence güzelde oldu parmak izi felan kalmıyo jelatinin üzerinde ve dokunma konsundada sorun yaşamadım.
ama tabi senin bileceğin iş :)

o aldığından bana yollama imkanın varmı .

----------Eklendi @ 12:07:17 ---------- Yazıldı @ 12:05:35 ----------

ben mediamarkt tan aldım sensör ve ön kameranın üstü açık diğer yherleri hoş kalın fakat dokunmatiği etkilemeyen bir yapıya sahip çokta memnunum.

parlakmı ( parmak izi bırakıyorsa parlaktır )hehe :)

spartuas

spartuas

Üye
Ben de parmak izi olmayandan var. Parmak izi çıkmıyor ve çok kaygan ekran pes2011 çok dehşet sarıyor :zuhaha:

qsaw

qsaw

Üye
Bu nokianın sitesindeki çoğu şey nokia shop da bile olmuyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Olsa şaşarım zaten süs diye koymuşlar sitesine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt