Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone Hücre Yayını !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
Vodafone Hücre Yayını !
Vodafone Hücre Yayınını Açtım Konu Numaralarını Yazdım Bütün Ayarlar Tamam Ama Mesaj Gelmiyor ? Nasıl Ayarlarız ?
dj eşref
Üye
vodafonenın hucre yayını yok kardes sadece yer olan calısıyor dıgerlerınde yayın yok
Burak
Üye
bazı bölgelerde yer bilgisi verir ama digerleri calısmıyor
sadece yer bıldırımı calısıyor oda bazı bolgelerde
Vodafone %90 her yerde yazmakta ve abartmıyorum çok isabetli yer bilgisi veriyor. Turkcell ise çok merkezi bilindik yerlerde yazmakta. Avea ise hiç yazmasa daha iyi avea'da hiç alakası olmayan yerler yazdığı çok oluyor : )
Burak
Üye
Vodafone yer bildırımı konusunda iyi biliyorum ama yazmadıgı yerlerde var, turkcellde pek yazmıyor sadece merkezi yerlerde yazıyor, avea da ıse durum vasat
lord1902
Üye
Nokia 7610 numa kapalı vodafne kartı taktm. Avea sokagn adı yazıyo
lgkg300
Üye
Arkadaşların da dediği gibi vodafone yer bildirimi konusunda çok iyi hatta büyük bir avm ye girsen oranın ismi bile gösteriyor. Hücre yayını olarak vodafone sadece yer hizmeti veriyor. Haber, spor vs hizmetleri Uzun zamandır kaldırılmış yerine ücretsiz hizmet sunan vodafone live getirilmiş. Fakat vodafone nun unuttuğu birşey var tüm abonelerin telefonunda gprs yok hâlâ 3310 kullanan var
HaSsieCter
Üye
Konu Sahibi
Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim.. Yer Bildirim Kodu Kaç peki ?